Cauta in 16.218 retete
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru nucsoara Dupa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... la marinat cu cateva ore mai putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri sos de soia, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu un fir de bumbac mai gros. - 800 gr. cotlet de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de slanina afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scoate cotletul de pe os si se freaca cu sare ... cu smantana si se mai da un clocot. - 1 kg cotlet de porc, 100 ml smantana, 1 lingura de faina, sare, maghiran, 1 foaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate carnea de pe os si se impaneaza cu usturoi taiat marunt, se sareaza, se prajeste in ulei, se adauga restul de usturoi si se inabusa cu putina apa. Cand este aproape moale, se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste. Se taie in felii si se toarna grasimea ramasa peste ele. Se serveste cu paine alba, moale. - 1 kg cotlet de porc, 100 ml smantana, 3 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, 20 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile ... proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava ... legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava ... pentru 10 minute. Se intorc cotletele si se rumenesc înca 10 ... sau pâna când legumele si cotletele sunt patrunse si rumenite. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin strecuratoare si gustat de sare si piper. - 1,5 kg cotlet de porc (fara os). Pentru marinata - 3 linguri sos de soia, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de cartofi. - 1 ceapa, 1 legatura zarzavat de supa, 1 bucata intreaga cotlet de porc fara os (cca 1 kg), sare, piper, 5 linguri ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi ... serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti. - 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua, 4 linguri (de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clatesc cotletele si se zvanta intr-un stergar. Apoi se ... intr-o tigaie si se prajesc cotletele pe ambele parti, cate 5 minute ... unsoarea in care s-au fript cotletele. Se pun pe un platou cotletele si legumele calite. In grasimea ramasa, se caleste restul de ... peste ceapa si usturoi. Peste cotlete se aseaza patrunjelul tocat si ... doua rondele de lamaie. - 4 cotlete slabe de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia ... adauga vin. Cu cartofi natur sau gol cu paine. - Cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro