Cauta in 20.697 retete
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu mararul tocat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Salata se spala frunza cu frunza, apoi se taie in fasii ... sfarama si imprastie peste toata salata, iar maslinele se aseaza deasupra. In final, salata se condimenteaza dupa gust cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tocata, usturoiul pisat, pesmetul si parmezanul ras. Umple jumatatile de dovlecel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , o data la 2-3 zile prinde bine o salata simpla de cruditati ca si ... imi place mie la aceasta salata este ca i se simte aroma ... era foarte aromat. Am servit salata cu biscuti digestivi, am descoperit ... , care s-au potrivit de minune salatei de cruditati. Pentru o varianta mai "light" a salatei, daca nu doriti sa folositi sos de usturoi sau ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de mare si piper negru parmezan ras, pentru servire Mod de ... sosul de rosii.Pastele se servesc presarate cu parmezan dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara 500 g de maioneza. Pune în salata 3/4 din maioneza si amesteca. Dupa ... ultimul sfert de maioneza ramas si cu alte legume decoreaza salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... omogena legumelor. Adauga brânza parmezan si tine totul la foc ... ulei de masline. Presara pe deasupra din brânza parmezan ramasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare, se adauga untul topit, parmezanul ras, cimbrul, usturoul, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se pipereaza si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt foarte bune) - 4 frunze de salata verde - 4 chifle - 4 felii de branza ... jumatati, punem cate o frunza de salata, apoi chiftelele de carne, branza ... fel de bine. Incercati hamburgerul umplut cu branza si salam, sunt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se spala bina salata, leurda si restul legumelor. Salata verde, leurda, menta se toaca mai marunt sau se rup cu mana. Ridichile se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeiul iute se toaca cat mai marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ulei de masline, otet balsamic, zeama de la o jumatate de lamaie si sare. Salata de leurda cu ardei iute si menta se poate servi simpla sau cu cartofi prajiti sau cu ce doriti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Se prepara sosul amestecând toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) în blender. Se toarna sosul peste paste, se amesteca bine, dupa care se presara deasupra parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde Mod de preparare: Feliile ... platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu varfurile in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se inmoaie putin.Se adauga salata verde taiata fideluta ,se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ingredientele într-un bol. Se serveste cu sos pentru salate cu ghimbir si lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se taie felii subtiri, ceapa se taie julienne, iar rosiile cherry se taie jumatati. Intr-un castronel se pun cartofii, ceapa verde, maslinele, se amesteca usor sa nu sfaramam cartofii, apoi adaugam mixul de salata si rosiile cherry, scuturam usor castronelul, Din ulei si zeama de lamaie pregatim dressingul si il turnam peste salata. Dam gust cu sare si un praf de piper, apoi presaram putin oregano uscat. Se scutura lejer castronul, apoi se poate...
Reţetă de pe retete.eva.ro