Cauta in 20.697 retete
... . 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final ... preferi poti sa presari putin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final ... preferi poti sa presari putin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta cult a secolului XX, salata Caesar (Cezar) se regaseste pe meniurile ... sofisticata si subtila in profunzime, salata Caesar e scoasa in evidenta de gustul puternic de parmezan si combinatia ... de salata. Curatati si pisati cateii de usturoi. Razuiti parmezanul. Preparati ... pui taiat cubulete sau julienne. Salata Caesar se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... capatani salata, 2 lingurite pasta de anchois, 3-5 catei de usturoi, un ou ... , o lamaie, ulei de masline, o cescuta parmezan, crutoane Mod de preparare: Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas ... de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu ... , se sparge in vasul de salata si amesteca bine cu sare ... branza. Se amesteca sosul cu salata, in vas, dupa care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune ... de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu ... , se sparge in vasul de salata si se amesteca bine cu ... branza. Se amesteca sosul cu salata in vas, dupa care se ... pui, friptura sau creveti. - 1-2 capatani salata, 2 lingurite pasta de anchois, 3-5 catei ... , o lamaie, ulei de masline, o cescuta parmezan, crutoane. Livrare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
De fapt sunt paste Lumaconi, umplute, o alta pasare rara prin partile ... am vrut sa le fac umplute; pentru a doua tura inca nu m-am hotarat. Dar cosuletele astea umplute au avut mare succes, asa ca vi le recomand ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... scade la jumatate. Se adauga salata rucola spalata si scursa de ... se servesc alaturi de sosul de rosii si salata, presarati cu parmezan ras. Salata rucola se poate inlocui cu spanac sau stevie proaspete ... verde, 1 catel de usturoi, 200 g parmezan, 500 ml lapte dulce, 300 g salata rucola, sare, piper, marar. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pui pentru a obtine calitatea optima pentru materia prima folosita in salatele Caesar sau in sandwich club -uri. Daca va doriti o sunca fara ... . Folositi sunca obtinuta pentru gustari, salate, etc. Portii: 800 grame de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din cartea "100 Best Tapas" Cosulete: 250 gr faina 150 gr unt 1 galbenus 3 linguri apa sare Salata: morcov mazare ceapa porumb ardei ... ) si se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza salata in cosulete si se tin la ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... clasice de oua umplute, aceasta reteta imbina dulceata salatei reci din ... deosebit, potrivit in meniurile pentru petreceri, reteta de oua umplute cu salata rece din limba de ... . Portii : 10 jumatati de oua umplute Timp de preparare : 15 minute ... lingurite. Puneti salata mai multa  oul sa fie umplut cu varf. Ouale umplute se servesc imediat ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata, curatata si spalata, se pune la scurs si se taie fideluta. Apoi se amesteca bine cu parmezanul ras, smantana si untdelemnul. Se serveste presarata cu parmezan. - 250 g cicoare scarola, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smantana, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se umplu apoi rosiile cu salata de vinete si se decoreaza ... in varianta de post, folosind salata de vinete fara maioneza. Mare ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
8 ardei grasi potriviti ca marime, 2 cartofi fierti, o lingura mazare fiarta, 1 morcov crud, 4-5 ridichi de luna, 1/4 varza cruda, un castravete acru, marar verde tocat, un ou, zeama de lamiie, 50 ml ulei, sare, piper Mod de preparare: Ardeii se spala si se taie in jumatate pe lungime, li se scot cotorul si semintele. Din cartofii fierti taiati cubulete, mazare, morcovul si varza date pe razatoare se face un amestec la care se adauga castravetele taiat cubulete, mararul tocat fin. Din ou,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere mari, 1/2 sfecla rosie coapta, 1/2 telina, 15 nuci, 1/2 hrean, zeama de lamiie, ulei, sare, putin zahar Mod de preparare: Merele necuratate de coaja se scobesc. Se prepara umplutura: sfecla se coace si se taie in cuburi sau felioare, telina si hreanul se rad, nucile se piseaza lasind 2-3 pentru garnitura. Se amesteca cu sare, putin zahar, ulei si zeama de lamiie. Se umplu merele cu acest amestec Se garnisesc cu sferturi de miez de nuca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg rosii, 1/2 kg varza alba, 1/4 kg ardei grasi rosii; Sosul: 1 galbenus rascopt, 1 lingurita mustar, 2 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, 2 linguri patrunjel tocat Mod de preparare: Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se amesteca cu miezul rosiilor tocat, cu ardeii taiati fisii subtiri si patrunjel verde tocat. Galbenusul rascopt, trecut prin sita, se freaca cu mustar, otet,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Merele necuratate de coaja se scobesc. Se prepara umplutura: sfecla se coace si se taie in cuburi sau felioare, telina si hreanul se rad, nucile se piseaza lasind 2-3 pentru garnitura. Se amesteca cu sare, putin zahar, ulei si zeama de lamiie. Se umplu merele cu acest amestec Se garnisesc cu sferturi de miez de nuca. - 4 mere mari, 1/2 sfecla rosie coapta, 1/2 telina, 15 nuci, 1/2 hrean, zeama de lamiie, ulei, sare, putin zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se amesteca cu miezul rosiilor tocat, cu ardeii taiati fisii subtiri si patrunjel verde tocat. Galbenusul rascopt, trecut prin sita, se freaca cu mustar, otet, ulei, apoi se toarna sosul peste legume si se amesteca usor. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pune capacelul la loc si se aranjeaza rosiile pe o farfurie. - 1/2 kg rosii, 1/2 kg varza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala ardeii, se taie in jumatate pe lungime si se curata de seminte. Se amesteca cartofii fierti si taiati cubulete, cu mazarea sotata in unt, cu morcovul dat pe razatoarea mica, cu varza taiata fideluta, cu castravetele taiat cubulete, cu mararul fin tocat si cu sare, piper dupa gust. Se face o maioneza din ou, ulei, sare si zeama de lamaie. Se amesteca legumele cu maioneza si se umplu jumatatile de ardei, ornandu-se cu feliute de ridichi. - 8 ardei grasi potriviti, 1 morcov, 1 lingura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... " 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde patrunjel verde piper si sare pentru Salata Franceza 175 g cascaval 500 g mazare verde 400 g morcovi ... si sare Mai intai pregatesc salata pentru ca ea se afla ... pe platou peste frunzele de salata spalate si scurse. Intre timp ... cu compozitia obtinuta mai sus. Ouale astfel umplute se aseaza peste salata franceza si se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com