cornulete fragede untura vin alb
Pagina 4 din 5
Se curata ceapa si se taie marunt. Se încinge uleiul si se rumeneste ceapa, pâna prinde culoare. Se adauga zeama de lamâie, apa, sare si piper. Se lasa la foc mic, circa o ora. La sfârsit, înainte cu câteva minute sa opriti focul, se aduga câteva linguri de vin alb. Se serveste calda, cu parmezan ras, presarat în farfurie. De asemenea, poate fi servita cu felii de pâine, prajite, unse cu ulei de masline si usturoi pisat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 linguri de ulei de masline si 3 linguri de otet sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi condimenteaza cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - ardei gras rosu - rosii - usturoi - oregano uscat - ulei de masline - vin alb - supa de pui sau apa calduta - sare, piper Mod de ... adauga rosiile tocate Se adauga vinul (cam un pahar), oregano si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de porc taiata cubulete 200 gr supa pui 100 grame vin alb 1 lingura tarhon 1/2 lingurita boia 1 lingurita sare 3/4 lingurita piper 1 ceapa 400 ... cu supa de pui si vinul. Adaugati restul ingredientelor si condimentelor ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de minute, la 175 grade Celsius. Scoate din cuptor, toarna vinul alb peste friptura, acopera tava cu capac sau folie de aluminiu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiat în cubulete mici, amestecând pentru a-l topi, apoi toarna si vinul alb, presara sarea si piperul si lasa la cuptor timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura punem deasupra pestelui,stropim cu ulei de masline si vin alb,lasam la cuptor 20-30 min la temperatura de 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiat în cubulete mici, amestecând pentru a-l topi, apoi toarna si vinul alb, presara sarea si piperul si lasa la cuptor timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui taiat cuburi 1/2 cana vin alb sec 1/2 cana supa de pui 1 cana smantana 2 linguri frunze de ... incins ramas in tigaie, turnati vin si supa de pui. Lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pestele. Dupa ce am scos legumele, adaugam 50 ml de vin alb in supa, putin otet, sare dupa gust, zeama de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt. Se adauga apoi supa,vinul si apa si se lasa ... . Se servesc calde cu lamaie si cu un pahar de vin alb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa pe care o lasa,apoi stingem cu cele 2 linguri de vin alb,iar cand s-a evaporat punem cubuletele de rosie. Lasam pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stropeste totul cu ulei de masline si cu paharelul de vin alb,se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in untul incins cu o lingura de zahar si stins cu vinul alb sec.Bucatile de peste se servesc alaturi de acest sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... în amestecul obtinut din 50 ml ulei de masline, 75 ml vin alb, sare, piper si 2 crengute de rozmarin Se acopera tava si ... piper rosu, pe care le lasam sa fiarba în 75 ml vin alb, se adauga smântâna lichida, si se fierbe timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altul,intr-o tavita.Se stropesc cu ulei apoi se toarna vinul alb sec,se pipereaza cu piper cu lamaie,se ung cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai lasam 2-3 clocote,apoi turnam sosul peste, peste si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro