Cauta in 17.960 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele intr-o cratita lunga si punem ceapa taiata zolzisori, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... si tulpina de tel intregi Morcov felii Pastrarnac felii 1 kg vin alb sau rose Foi dafin Coriandru Sare Piper Cimbru Busuioc Oregano ... de seara sa stea cu vin, legume si mirodenii. A doua zi ... cu orez simplu, fiert in apa si cu sprit de vin alb, minunat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Alice albinutza M-a pocnit o pofta de cornulete cu rahat, brusc in strafundul ... papilelor mele gustative. Da, fratilor! Cornulete cu rahat. Din acelea de ... va indulciti cu un pufos cornulet cu rahat si-o cana cu ... -i mare...." Asadar ingrediente : 250 gr untura 250 gr smantana 1 ou 1 plic ... cuptorul. Intr-un bol amestecati untura, smantana, sarea, oul, drojdia si ... 10. Scoatem tava si...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de masline 1 jumatate de radacina de telina 2 cartofi 400 ml vin alb sec 200ml supa de pui 1 lingura de oregano uscat 1 lingurita ... -un vas termorezistent carnea de iepure, morcovii, telina, ceapa, usturoiul, vinul alb, uleiul de masline si supa. Adaugati foile de dafin. Presarati ... cuptor inca 10 minute, pana se rumeste carnea. Iepurele in vin alb se serveste fierbinte cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sos din smantana dulce si vin, aromat cu un praf de ... mai mici) 250 ml smantana dulce grasa (30%) 300 ml vin alb,sec 2 linguri de unt ... 2 linguri patrunjel tocat sare piper alb Preparare: Incingeti cuptorul la 175 ... si ciupercile intr-o tava. Adaugati vinul, untul si 1/2 cana de apa ... proaspat tocat. Ficateii de pui cu ciuperci in sos de vin alb se servesc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Autor : Cristina P Am inceput sa fac aceasta reteta, schimband si adaugand cateva ingrediente. In final, am obtinut doua sosuri diferite ... Ingrediente : - 1 kg de carne de porc in roti - 3 linguri rase de miere - 3 linguri rase de mustar de Dijon - 3 cepe - 6 0 ml otet de cidru + 210 ml apa sau 250 ml cidru sau vin alb sec - 6 linguri de smantana lichida - 1/2 lingurita de boia - sare dupa gust Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
600 g faina 200 g nuca macinata 250+150 g zahar praf 2 oua 4 linguri smantana 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt 250 g unt esenta de rom esenta de vanilie coaja de la o lamaie Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga ouale, smantana, nucile, esentele, coaja de lamaie si faina. Se framanta un aluat moalesi se da la rece 1 ora. Se formeaza suluri cu diametru de aproximativ 1cm si lungi de 5-6 cm, se da forma de semicerc. Se aseaza in tava cu hartie de copt si se coc Calde se tavalesc...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... subtire de 3 mm, se modeleaza cornulete. Se lasa 20 minute la ... grade, timp de 25 minute. Cornuletele caldute se dau prin sirop ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... rahat colorat zahar pudra tavalit cornuletele coapte * am amestecat totul intr ... zaharul intr-un castron, adaugam cornuletele fierbinti si le amestecam acolo ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Am gasit reteta rulada cu ciuperci.in sos de vin de pus pozele de aici acolo Minun
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un paharel vin alb - patrunjel - condimente Cum pregatim varza? Se desfac frunzele (avem nevoie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il ... adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portioneaza si se pune intr-un vas peste care adaugam vinul alb,condimentele,piper,foi de dafin,usturoiul tocat marunt ,ceapa taiata ... friptura,se serveste totul caldut alaturi de un pahar de vin alb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina 4 linguri ulei de masline 4 linguri unt 1/2 cana de vin alb suc de lamaie un borcanel de capere patrunjel sare si ... raci. Intr-o alta tigaie amestecam vinul cu sucul de lamaie, caperele ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... menta, se trag putin in tigaie, apoi se sting cu vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste, iar ... unt, sare si piper. Un vin rose ar fi alegerea perfecta ... preparat, dar merge si un vin alb proaspat. Noi am incercat Feteasca alba de la Domeniile Samburesti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucati mici 1 ceasca de patrunjel verde tocat 1 pahar de vin alb sec 2/3 cutie de smantana sare/piper Dupa ce am fiert ... prins culoare, am stins cu vinul. Dupa ce l-am lasat sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... subtiri care se calesc putin, se adauga rosiile, paharelul de vin alb, sare, citeva boabe de piper, foile de dafin si patrunjelul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro