Cauta in 20.697 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Alice albinutza M-a pocnit o pofta de cornulete cu rahat, brusc in strafundul ... papilelor mele gustative. Da, fratilor! Cornulete cu rahat. Din acelea de ... va indulciti cu un pufos cornulet cu rahat si-o cana cu ... -i mare...." Asadar ingrediente : 250 gr untura 250 gr smantana 1 ou 1 plic de drojdie uscata ... -un bol amestecati untura, smantana, sarea, oul,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
1kg faina 1 lingurita sare 100 g untura. 500 ml lapte 2 cuburi de drojdie (42g/cub) 2 linguri de zahar ... cald am pus zaharul si drojdia sfaramata, am amestecat bine, am ... am pus faina, sarea si untura. Am pornit masina pe programul ... ce s-au amestecat putin faina cu untura, am turnat laptele cu drojdia, apoi am ... si smantana si am modelat cornuletele. Le-am asezat...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com