Cauta in 21.294 retete
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare ... . Ouale batute cu smantana si borsul se adauga cind se ia ... pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr zahar, o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra ... si se amesteca bine cu gemul de portocale. Se desfasoara aluatul ... unge uniform cu amestecul de gem si portocale, apoi se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc ... a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zarzavat de supa, 1/4 kg. gulii, 1/2 l bors, 100 gr. paste fainoase, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sunt fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, patrunjel si leustean verde, 1/2 l bors, 20 gr. smantana, sare Mod ... rece, iar dupa citeva minute borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 legaturi loboda, o lingurita orez, 2 linguri smantana, 1/4 l bors, sare, marar verde, leustean Mod de preparare: Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul, leusteanul si mararul tocat. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare Mod de ... . Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras, un ... . Cind au fiert se adauga borsul clocotit. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 5-6 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 lingurite orez ... da un clocot, se adauga borsul fiert si leusteanul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte ... fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1/2 l bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Mod de servire Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 lingura orez, 1 1/2 litri apa, 1 litru bors, 4 linguri smantana, 2 buc. oua, cite ... . Dupa ce a fiert, se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors Mod de preparare: Zarzavatul taiat ... ouale batute cu smantana si borsul. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com