Cauta in 16.331 retete
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Borsul de peste este cel mai simplu de facut iar timpul de preparare este foarte scurt. Se pun legumele la fiert (pastarnac, telina, morcov, ceapa) cu sare, cand sunt fierte se adauga borsul apoi peste 6-7 minute doua linguri de orez si pestele. Aproape de final se adauga leustean si patrunjel si gata. Eu am avut peste proaspat "marca" fitofag iar stelutele le-am obtinut dintr-o lingura de ulei de masline. Pofta buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... unt pentru umplutura: 200 gr gem pentru sirop: 200 ml apa ... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sa prajiturim niste banuti cu gem , asta ca sa ne treca ... gasit reteta de banuti cu gem intr-o revista de prin 2011 ... drag. Asadar, pentru banutii cu gem avem nevoie de: Ingrediente : 500 ... batut si umplem adanciturile cu gem simplu sau amestecat cu mac ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... moment, se adauga, dupa gust, borsul acru taranesc. Se mai fierbe ... ca sa se implineasca aroma borsului. La dorinta, se poate servi ... si patrunjel si marar. Acest bors va avea un gust deosebit ... mica, 4-5 cartofi, 100-150 ml bors acru taranesc din tarite. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Gem de visine cu portocala si coniac aromat si inbatat de ... punem restul de coniac. Punem gemul in borcanele calde care au ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sint gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege. - O gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de teflon, migdalele taiate. Puneti gemul sau dulceata de caise sa ... , apoi amestecati-o cu romul. Impartiti gemul in doua. Prajiti opt clatite ... clatita in parte cu putin gem cu rom si presarati deasupra ... . Puneti restul (cealalta jumatate) de gem de caise si de migdale ... , unt pentru prajit. Garnitura - 200 g gem de caise (sau dulceata), 60 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ciorba, se condimenteaza, se adauga borsul si se ia de pe ... , fidea, sare, piper, boia, smintina, bors. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sint fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La sfirsit, se toarna borsul clocotit separat si verdeata tocata. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se lasa sa se raceasca. - 1/2 kg zarzavat de supa, 1/4 kg gulii, 1/2 l bors, 100 g paste fainoase, verdeata, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 paharel orez 2 oua 2 linguri bulion 1 l bors stevie 1 legatura leustean Mod de ... care a fost spalata bine, orezul ,borsul si bulionul.Se adauga sare ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... le plac ciorbele acrite cu bors. Bors am facut de multe ... huste si n-am mai facut bors in casa de mai bine ... sa incerc sa pornesc un bors si ce surpriza faina am avut dupa 3 zile: un bors acru, aromat. O nebunie! Va trebuie un ... acreala va multumeste, se strecoara borsul printr-o sita fina/tifon si ... o urmatoare data cand vreti sa preparati bors. Acum aveti...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... de zahar pentru ca altfel gemul nu sta sau trebuie pus ... mai fac spuma. Nu turnati gemul in borcane, daca are spuma ... zahariste, arata urat. Dupa ce gemul este fiert se pregatesc borcanele ... trebuie sa fie calde cand turnati gemul in ele. Se toarna gemul in fiecare borcan, se infileteaza capacul si se pregateste "dunstul ... de capacul borcanului, pentru ca gemul se poate...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ultima suta de metrii cu gemul de mure, nu de alta ... de nota 20! Siiiii e primul gem de mure pe care l-am ... un clocot, apoi am pus gemul in borcane curate, iar la iarna vom profita din plin de gemul asta minunat. Pofta buna ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... un pahar si se toarna gem de caise. Se ung marginile ... , zahar brun, un borcan cu gem de caise, caise, menta. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gemul de coarne este o raritate in camarile romanilor, pentru ca si ... ciuda calitatilor evidente. Pentru ca gemul de coarne este o raritate, am ... . Multumim, Anca! Vezi aici si reteta de Gem de caise. Reteta: Gem de coarne Ingrediente: coarne apa zahar (in functie de pasta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe razatoare si dupa 5 minute borsul fiert separat. Faci focul mic ... , 2 ardei, 1 rosie, 1 ceasca orez, 1 cana bors. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce am gasit: un aromat gem de zmeura facut in vara asta. Pentru mine gemul de zmeura e pe locul doi, dupa cel ... wok. Fierbe fructele pana ce gemul se ingroasa. Adauga zaharul si fierbe la foc mic gemul, amestecand din cand in cand, pana ... in jur de 2 ore. Pune gemul fierbinte in borcane curate. Lasa ... -le bine cu capace. Cand gemul s-a racit, pune-l in camara pentru ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... astea le pune dansa in borsul asta de cocos din care ... cocosul e in oala, sa faca borsul bun. Fiindca se mai gaseste ... cocos daca nu intr-un bors?! Portii: cate ies (in functie ... taietei cu ou 2 litri de bors sare Preparare: Nu va grabiti ... des. [note]In mod traditional, borsul de cocos se continua in ... , cand carnea este aproape fiarta, borsul, taieteii si, la final,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a verii, asadar, surprinsa in borcane :P, gem de nectarine din nectarinul meu adorat , un gem extrem de aromat si delicios!!!!!!! Voi, daca nu ... pregatit si va doriti ca gemul sa aiba o consistenta fina. Se ... tot acest timp (pentru ca gemul sa nu se prinda de ... de minute sau pana cand gemul devine lucios. Se pune in ... urmati aceleasi etape descrise la gemul de caise ;) In...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com