Cauta in 24.549 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tava ... se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... subtire de 3 mm, se modeleaza cornulete. Se lasa 20 minute la ... grade, timp de 25 minute. Cornuletele caldute se dau prin sirop ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Coca pentru cornulete o impartim in doua. O parte o framantam cu 2-3 linguri cacao. Intindem doua foi foarte subtiri. Le punem una peste alta si trecem din nou cu placintarul peste ele. Taiem apoi triunghiuri, le umplem dupa preferinta si le rulam de la partea lata spre interior. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) (Visited 721 times, 1 visits today)
Reţetă de pe www.egospodina.ro
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... rahat colorat zahar pudra tavalit cornuletele coapte * am amestecat totul intr ... zaharul intr-un castron, adaugam cornuletele fierbinti si le amestecam acolo ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
250g margarina 120gr zahar 1ou 450-500 gr faina , 1/2praf de copt, un virf de sare Margarina se freaca cu zaharul. Se adauga oul, faina, praful de copt, sarea si se framinta bine, la nevoie se adauga putin lapte pana obtinem un aluat moale, nelipicios.. Se lasa la rece o ora . Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu o cana sau un pahar mai mare. Pe fiecare bucatica se pune nuca macinata amestecata cu zahar, esente, cacao. Se lipesc marginele apasind usor furculita. Se pot umple si cu...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... si le rulam pentru a forma cornulete. Le asezam in tava acoperita ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
300 gr. faina, 200 gr. smantana, 200 gr. unt, sare, rahat Mod de preparare: Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smantana si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului. Se coc la foc potrivit si se tavalesc fierbinti in mult zahar...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Deja incepem sa ne pregatim pentru Craciun! Am facut bradul si am impodobit toata casa, asta ca sa avem Craciunul cat mai mult cu noi. Biscuitii de azi sunt perfecti pentru a-i lasa langa geam, alaturi de ghetute, pentru ca Mos Nicolae sa guste ceva bun in timp ce lasa micutilor cadoul in pantofiori. Aceeasi biscuiti ii puteti folosi si pe post de ornamente pentru brad, trebuie doar sa le faceti o gaura folosind un pai inainte de a-i coace, apoi ii lasati sa se raceasca bine si treceti o ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
300 gr. faina, 150 gr. unt, untura, un ou, un galbenus, 1 praf de vanilie, praf de copt, 1 lingura apa, 100 gr. zahar, marmelada Mod de preparare: Se framinta toate ingredientele (in afara de marmelada) bine, se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm, se taie in patrate care se umple cu marmelada groasa. Se ruleaza si se dau la cuptor, la foc potrivit, sa nu se rumeneasca prea tare. Calde, se tavalesc in zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Cornulete cu gem, jeleu sau rahat Informatii ... - 25 Calorii: 3985 (fara gem) Cornulete cu gem, jeleu sau rahat ... intr-un colt, se formeaza cornuletele care se pun intr-o o tava ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute. Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc la foc mic pentru 15-20 minute. Le pudram cu zahar si le putem servi in orice perioada fiind o reteta buna si pentru cei care tin post si doresc totusi ceva dulce!
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 g faina 200 g nuca macinata 250+150 g zahar praf 2 oua 4 linguri smantana 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt 250 g unt esenta de rom esenta de vanilie coaja de la o lamaie Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga ouale, smantana, nucile, esentele, coaja de lamaie si faina. Se framanta un aluat moalesi se da la rece 1 ora. Se formeaza suluri cu diametru de aproximativ 1cm si lungi de 5-6 cm, se da forma de semicerc. Se aseaza in tava cu hartie de copt si se coc Calde se tavalesc...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 pachet aluat foietaj gem, rahat, nuca ... Se taie aluatul in doua cercuri, care se impart in 8 raze fiecare Fiecare raza va primi o lingurita de gem la baza, apoi se va rula si se va aseza in tava 15 min, 230 gr Pofta buna! :))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Ingrediente cornulete de post : un pahar bors, drojdie 25 grame proaspata ... ) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) Cornulete de post cu bors , 7.9 out ...
Reţetă de pe www.egospodina.ro