Cauta in 24.549 retete
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu ne bagam. Pentru prajitura bicolora, ne trebuiesc: - 4 oua - 150g de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... fructe, strudel si chiar si cornulete cu dulceata ;) Grill-ul pe ... aici - Proiectul Radu Anton Roman ) Cornulete de Hateg Aluat 300 gr ... pana se rumenesc. La mine cornuletele au convietuit extrem de bine ... copt si doua tavi de cornulete si nu am adaugat nici ... :) PS Am uitat sa spun - cornuletele le-am copt pe aceasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
140 gr. unt, 60 gr. nuci macinate, 70 gr. zahar, 170 gr. faina Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Seria prajiturelelor de Craciun tocmai cornuletele fragede, unul dintre deserturile atat ... parfumata de rahat sau gem, cornuletele apasa, in mintea mea, pe ... ca aluatul fraged pentru aceste cornulete este, de fapt, o varianta simplificata ... fie adus la temperatura camerei. Cornuletele cu rahat se potrivesc de ... rulati. Daca doriti sa fie cornuletele micute (sa se manance dintr ... (cate o...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Am facut un tort destul de simplu si sa stiti ca a fost o culoare foarte placuta de turcoaz,dar ca de obicei pozele mele sunt tare nereusite(observati ca am si eu o singura poza la un tort!!).A avut blat de amandina si mousse de cioco cu visine.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Combinatia dintre banane si oricare alt tip de fructe galbene duc la gust si aroma diferita pentru acest smoothie. O cana de capsuni sau de zmeura ori trei-patru prune. O cana de lapte rece sau doua borcanele de iaurt. Ingrediente: pentru patru pahare de smoothie ai nevoie de doua banane si la alegere doua fructe de mango sau opt caise mari sau patru piersici sau jumate de ananas. Preparare: - Bananele plus unul din tipurile de fructe galbene, curatate si taiate in bucatele, se pun intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... croissante ... zic repede: "fac niste cornulete mai ceva ca frantuzii". Asta ... nutreste instinctul (eu am facut cornulete cu nutella ...o minunatie) si asezi cornuletele pe o tava tapetata cu foaie de copt si pudrata cu ... se incalzeaza pentru vreo 5 minute, cornuletele sunt deja pregatite pe tava ... timp, sa aveti pofta la cornulete capricios de simplu de facut ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina in tava si punem cornuletele in tava ,apoi dam tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ii dam forma de cornulet . Asezam cornuletele in tava si le ... le scoatem din cuptor tavalim cornuletele in zahar pudra in care ... fraged , budinca de vanilie , cornulete , cornulete fragede , cornulete umplute , miez de ... , Eu abia acum am vazut cornuletele astea .Nici nu stii de ... mi-am adus aminte de cornuletele copilariei. Multumesc si te...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... ele * apoi am rulat frumos cornuletele * le-am asezat ordonat in ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
1cub drojdie 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 3-4 linguri de zahar 1ou 500 g faina. dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina lasam 10 minute sa dospeasca. punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim programul de framantare, adaugam pe rand restul ingredientelor. scoatem aluatul gata framanta il punem intr-un lighenus preasarat cu faina, acoperim cu un prosop curat, ferit de curentii de aer.... eu mai folosesc aragazul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Pregatesti asa: Am pus ingredientele intr-un vas si am framantat un aluat nu prea legat dar omogen.La sfarsit am adaugat cele 3 linguri de unt topit(daca e de post punem ulei) O parte de aluat se lasa asa,cealalta bucata(mai mica) se amesteca cu cacao si scortisoara.Se framanta bine. Lasam la dospit, nu prea mult , dupa care modelam alautul Dovleacul se rade si se pune intr-o tigaie unde am pus 3 linguri de ulei si un pahar cu zahar.Se amesteca pe foc mic, pana mai scade apa din...
Reţetă de pe retete.eva.ro