Cauta in 21.294 retete
... Din 100 ml lapte, zaharul, 3 linguri de faina si drojdia se ... din restul de faina, de lapte, untul topit, sare si oua ... unge cu ou amestecat cu lapte, se adauga semintele, si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1-1,5 l lapte, 100 gr.ciocolata de menaj rasa, 4-5 linguri zahar Mod de preparare: Se pune laptele la fiert; cind clocoteste se adauga ciocolata rasa si zaharul, se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste in cesti mari, fierbinte sau rece, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus, 1 1/2 lingurita marar tocat, 1/2 buc ... faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. faina, 1 pahar lapte, 1/2 ou, sare Mod de preparare: Din faina, ou si putina apa se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se framinta bine pe planseta. Cind aluatul este neted si nelipicios, se intinde o foaie subtire, care se lasa sa se zbirceasca. Se ruleaza apoi foaia si se taie in fisii foarte subtiri. Se pot fierbe direct in lapte sau in apa cu sare, dupa care se strecoara si se servesc cu laptele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, o lingura unt, 1 galbenus, o cescuta lapte, sare, piper Mod de preparare ... si dupa 1-2 minute stingind cu lapte. Se fierbe in continuare amestecand ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar de zahar tos, 1 pahar zeama de fructe, 3/4 pahar lapte nefiert Mod de preparare: Se freaca bine zaharul cu zeama de fructe. Cind zaharul e complet topit, se adauga cu inceul laptele. Se mai amesteca putin impreuna, apoi se pune in forma de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 piersici, 1 litru lapte, 4-5 linguri zahar, citeva felii piine de secara, zahar vanilat Mod de preparare: De fiecare persoana se pun 2 piersici taiate bucatele intr-o farfurie adinca. Se presara zahar si se lasa sa stea acoperite o ora. Se adauga 1 pahar de lapte. Mod de servire Se servesc cu piine de secara
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200g prune, 2 mere mari, 50g stafide inmuiate in 2 linguri rom, coaja rasa si zeama de la o lamiie, citeva linguri zahar, 1/2 pahar lapte, 100g nuci Mod de preparare: Se aleg prune bine coapte si se taie in sferturi. Merele se curata de coaja si se taie felioare subtiri. Fructele se amesteca apoi cu laptele in care s-a dizolvat zaharul, zeama si coaja rasa de lamiie, stafidele si nucile macinate. Se pune totul intr-un castron de sticla si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1/8 litru lapte, 4 linguri suc de morcovi, zeama de la 1/2 de lamiie, 1 lingura suc de portocale, 1 lingura gheata pisata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele, sucul de portocale, de morcov si zeama de lamiie, amestecata cu mierea si se bate totul timp de un minut. Mod de servire Se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingura chimen, 1 buc. morcov, 2 linguri faina, 1/2 pahar lapte dulce, verdeata, 1/2 pahar smantana, 1 galbenus Mod de preparare: Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .radacina patrunjel, 2 lingurite unt, 2 pahare lapte, 1 lingurita faina, marar tocat, sare ... faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai ... care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasind sa mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gris, 7 linguri de zahar, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se pun ... acest caramel. Separat se fierbe laptele cu restul de zahar. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de: Anonima Timp preparare: 30 min Ingrediente: - 1 cana orez - 1 ling zahar - praf de sortisoara - lapte Formula (de sugari) sau lapte normal Mod de preparare: Se spala orezul. Se fierbe in apa. Dupa ce s-a fiert se scurge bine de apa si se amesteca cu lapte Formula (sugari) sau lapte normal. Se adauga un praf de scortisoara si zaharul. Se mixeaza totul si se lasa sa se raceasca. Mod servire:...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 pahar lapte, o lingura zahar, 1/2 lingurita amidon, 1/5 baton vanilie Mod de preparare: Se amesteca amidonul cu o lingura de apa rece si se pune la fiert in laptele clocotit, impreuna cu vanilia, 8-10 minute. Se ia de pe foc si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare lapte, 2 oua, 2 linguri unt Mod de ... , 1/2 lingurita de sare, 1 pahar de lapte rece si se amesteca. Dupa ... adauga in aluat restul de lapte, putin cite putin. Se unge ... , trebuie subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com