Cauta in 16.331 retete
... . Mod de preparare : Se curata zarzavatul, se spala si se pune ... se taie in feliisubtiri. Daca zarzavatul este bine fiert, se trece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentruvaloarea lor nutritiva. Supele din zarzavat se recomanda cu deosebirepersoanelor suferinde ... . Mod de preparare : Se curata zarzavatul, se spala, se asaza intr ... se pune la foc. Cand zarzavatul este pejumatate fiert, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata. - 300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... multe, multe ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata ... . Totul se reduce la : carne, zarzavat si gata! Eventual si o mana ... devine ca o joaca de copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti ... doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Ingrediente 2 kg rosii 1/2 kg morcov 1/2 kg ardei gras 1 legatura telina 1 plic conservant 1 lingura sare Mod de preparare Se spala rosiile si se taie cubulete. Se toaca morcovul si ardeiul si se adauga peste rosii Se amesteca bine si se adauga apoi frunzele de telina tocate marunt conservantul si sarea. Se lasa aproximativ jumatate de ora sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand, apoi se toarna in borcane, se infileteaza bine capacele si se dau la rece.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt ... sa se curete de pielita. Zarzavatul astfel taiat se sareaza si ... cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune ... pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert ... si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun intr-o oala pulpele de pui, legumele si sarea si se fierb cca 30 de minute, dupa care se scurge zeama si se pune intr-un castron. Apoi se arunca legumele, iar carnea se taie in cubulete si se pune in castron. Deasupra se adauga patrunjel tocat marunt. - 2 pulpe de pui, 2 morcovi, 3 cepe, sare, cateva fire de patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi, Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde. - 500 ml apa, 50 g macris, 10 g arpagic, 10 g margarina, o lingurita gris. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul, apoi se pune in borcane. Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna. - 3 kg morcov, 1,5 kg patrunjel, 1,5 kg gogosari, 1 telina, 1 kg ceapa, 0,5 kg sare, frunze de telina si de patrunjel, 2 conservante. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Franzela, muiata o clipa in apa rece si bine stoarsa, se trece prin masina de tocat, impreuna cu ficatul crud si cu ceapa calita un minut in untdelemn. La tocatura, se adauga oul intreg, patrunjelul, faina, grisul si piperul si se amesteca bine. Compozitia va fi moale. Supa se va pune intr-o cratita de 3-4 l. Cind clocoteste, se uda lingurita si cu ea se ia din compozitie cite o galusca si i se da drumul in supa; galusca se va coagula imediat si nu se va imprastia. Vor rezulta circa 34...
Reţetă de pe www.eculinar.ro