Cauta in 21.294 retete
... ml de vin alb in supa, putin otet, sare dupa gust ... cutit bine ascutit avand grija sa nu se rupa. Iar supa o strecuram. Punem un pliculet de gelatina la inmuiat in 100 ml ... se raceasca. Amestecam gelatina cu supa. Asezam feliile de pastrav si ... nu le-am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml de vin alb in supa, putin otet, sare dupa gust ... cutit bine ascutit avand grija sa nu se rupa. Iar supa o strecuram. Punem un pliculet de gelatina la inmuiat in 100 ml ... se raceasca. Amestecam gelatina cu supa. Asezam feliile de pastrav si ... nu le-am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -mi placea painea imbibata de supa si nici nu este prea ... . Eu prefer sa fac aceasta supa cu mai putina ceapa, dar ... servesc separat.Exista cel putin 6 variante, variante in care supa este strecurata si se mananca numai zeama ingrosata cu un bechamel ... bine si aratati fierberea. Serviti supa calda cu crutoanele de paine ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Statele Unite, bisque-ul este o supa crema care are la baza ... vin alb sec 300 ml supa de pui 50 ml Porto ... rumeneasca. Stingeti cu vinul, adaugati supa de pui, carnea de crab ... vasul de pe foc. Lasati supa sa se racoreasca putin, apoi ... sau blender. Puneti din nou supa pasata pe foc, adaugati foaia ... bisque-ului. Daca aveti creveti proaspeti, inlocuiti supa de pui cu ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -i copilului tau o delicioasa reteta cu supa de pui cu galuste din ... se adauga legumele taiate bucatele mici. Dupa fierberea legumelor, supa este strecurata intr-un alt vas si se adauga uleiul. Pentru prepararea galustelor (la 500 ml supa) Ingrediente: 5 g unt 1 ou 1 lingura gris ... se toarna, cu lingurita, in supa care clocoteste. Galustele se lasa ... de servire: Cand se serveste...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... 1/2 ora; se strecoara, aruncindu-se zarzavatul. Intre timp se freaca galbenusurile ... si otetul, apoi se adauga cite putin din zeama de zarzavat strecurata, amestecand cu lingura fara intrerupere pana cind se termina toata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cescuta de orez 4 cani de supa curcan 1 catel mare usturoi ulei ... , piper alb 1 lg vegeta patrunjel Supa de curcan: Intr-o oala mai ... ardeiul si apoi albitura tocate marunt. Se stinge cu supa fierbinte strecurata (3 masuri la o cana de orez) se amesteca usor si ... fara zeama si orezul nu s-a fiert mai putem adauga supa calda ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... legume si piper. Se fierbe supa pana scade mai bine de ... degreseaza. Sarea se adauga la urma, cu putin inainte de a strecura supa. Dupa strecurarea supei, se adauga coniacul si gelatina spalata in prealabil ... oase cu cartilagii ca pentru supa, 3 l apa, 40--50 g gelatina, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... circa o ora la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa. Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc ... untdelmn si se adauga in supa, impreuna cu fasolea rupta in ... adauga mazarea. Cind carnea si zarzavatul sunt bine fierte, se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata. - 300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... produse vegetale foarte apreciate in alimentatie pentruvaloarea lor nutritiva. Supele din zarzavat se recomanda cu deosebirepersoanelor suferinde de stomac, ele fiind ... . Mod de preparare : Se curata zarzavatul, se spala, se asaza intr ... se pune la foc. Cand zarzavatul este pejumatate fiert, se adauga ... toarna in tigaie 3-4 linguri de supa; dupacateva clocote, rantasul se desarta in oala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt si se adauga la supa, amestecand incet. Se pune mararul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cand clocoteste, se adauga o lingura de taitei de casa, care se fierb 5-6 min. Se adauga verdeata. - 1 morcov, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, taitei de casa, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, 2 l apa Mod de preparare: Zarzavatul si legumele se curata, se ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 ml apa, 50 gr. macris, 10 gr. arpagic, 10 gr. margarina, o lingurita gris Mod de preparare: Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi. Mod de servire Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - 2 lingurite unt - 2-3 g de sare Prepararea: Zarzavatul curatat si spalat bine se ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp ... prajeste untul cu faina intr-o cratita si se stinge cu supa strecurata, amestecind cu lingura pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 buc. morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, 1 buc. cartof, 1 buc. rosie, 2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pana se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara. Mod de servire Se serveste cu verdeata tocata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro