Cauta in 21.292 retete
... , dupa care se pune si supa. Se lasa amestecul sa fiarba ... acelasi lucru vom face cu supa si cartofii. Vom obtine un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele, se spala, se taie in lungime si se pun sa fiarba in apa cu sare si untdelemn pana se inmoaie. Se ia spuma de pe foc, se strecoara. Se serveste cu verdeata tocata. - 1 morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, 1 cartof, 1 rosie, 2 linguri untdelemn, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi, Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde. - 500 ml apa, 50 g macris, 10 g arpagic, 10 g margarina, o lingurita gris. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt si se adauga la supa, amestecind incet. Se pune mararul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bine. Compozitia va fi moale. Supa se va pune intr-o cratita ... si i se da drumul in supa; galusca se va coagula imediat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute ... citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la ... in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca ... se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a inabusit putin, se adauga zeama de zarzavat si se lasa sa mai fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 litri supa de zarzavat, 150 gr. ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare Mod de preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute. Mod de servire Se serveste cu cuburi de pine prajita
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 felii de slanina, 1 buc. ceapa, boia, o lingura faina, 1 litru supa de zarzavat, (apa), putin ulei, 2 linguri bulion, sare Mod de preparare ... totul intr-o oala cu apa (supa) clocotita. Se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne strecurata, 2 oua, 40 gr. parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare Mod de preparare: Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele. Mod de servire Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 linguri de lapte, sare, putin bicarbonat de sodiu, 1,5 l supa de carne (zarzavat) Mod de preparare: Se fierb cu o zi inainte ... . Mod de servire Romburile se servesc in farfuriile cu supa fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . gulii, o legatura salata verde, 50 gr. unt, 1 litru apa (supa de zarzavat), 100 gr. smantana (100 gr. branza rasa sau cuburi ... de faina, se rumenesc. Se toarna apa fiarta sau supa de zarzavat, sare si se da in clocot. La urma se ... Inainte de a servi, se bate supa cu smantana sau se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... face o crema subtire, ca si o supa sau una mai densa, ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de vaca, zarzavat de supa, 100 gr. unt, o lingura faina, 3-4 cartofi cartofi, chimen, boia ... Mod de preparare: Din 1/2 kg. de carne si zarzavat se pregateste o supa foarte concentrata care se strecoara. Rasolul va putea ... totul bine se adauga in supa concentrata. Se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, zarzavat de supa, 1/2 l bors, 1 ceapa, verdeata, 1 cescuta orez, sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si sare. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Mod de servire Se mai lasa citeva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga ... faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea ... sare si se serveste. - 1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... totul intr-o oala cu apa (supa) clocotita. Se lasa sa fiarba ... , 2-3 felii de slanina, 1 buc. ceapa, boia, o lingura faina, 1 litru supa de zarzavat (apa), putin ulei, 2 linguri bulion, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com