conservarea fasolei fideluta
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
conservarea ardeilor iuti fara otet, cum se conserva fasolea fideluta, conservarea buretilor laptosi otet, conservarea sucului de mere, conservarea maslinelor, conservarea hrean, burta prefiarta fideluta, conservarea casului oaie, pastrarea fasolei uscate pe iarna, conservarea brocoli
Ai nevoie de o conserva cu boabe de naut fierte, usturoi, zeama de lamâie, ulei de masline, pasta de susan, sare si piper pe care sa le mixezi în robotul de bucatarie. În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Poti sa consumi acest pateu vegetal pe pâine prajita sau cu bete de legume proaspete (morcovi, telina, sfecla, ardei, castraveti).
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine boabele de naut din conserva, apoi puneti-le în blender sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie consumata a doua zi, pentru a o conservare corecta, se infasoara in 2-3 prosoape ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... lasam pana devine translucida. Adaugam conserva de rosii si lasam la ... (am pus cam jumatate din conserva) dam intr-un clocot apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inea învechita, conserva de ansoa si chilli se amesteca împreuna în robotul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii, se spala si se fierb. Dupa ce se racesc se toaca cartofii cubulete, se toaca castravetii si gogosarii cubulete si se pun toate intr-un bol. se curata ceapa si se taie julien apoi se adauga peste celelalte legume. Se desface conserva de ton si se pune si el in bol, se adauga maslinele si se consimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se da la rece cca 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decojite si umple una dintre conserve cu apa pe jumatate (aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei gras verde, taiat cubulete - o conserva fasole rosie, scursa de apa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 2 rosii mari si coapte 200 g conserva de ton in ulei 2 oua ... final, goliti peste toate aceastea conserva de ton si asezati deasupra ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... peste cateva feliute de rosii 1 conserva de ciuperci 100 grame Basky ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pentru sarbatori. Ingrediente: - 4 tortilla wraps - 2 conserve de ton in ulei (160g ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 1 conserva ananas 1 lingura ulei de masline 1 cana orez cu bobul ... boabe (eu am folosit din conserva, deci cu timp redus de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Tonul se pune la scurs. Conserva a avut 185g, deci eu am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vreti sa ii spuneti. Ingrediente: - o conserva de fasole boabe rosie (800 ... supa de pui sau legume - o conserva de pulpa de rosie in bulion (cca 200 ml) - o conserva de porumb - sare si piper - 2 frunze ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... dati prin razatoarea foarte fina - o conserva 400g fasole boabe rosie - 400g ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... paine toast taiata in cubulete - o conserva de mandarine (scursa) - 3 tije de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... timp de 2-3 minute ceapa taiata fideluta si apoi, adaugam fasiile de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele din conserva se scurge de ulei,apoi se paseaza bine,adaugam untul si zeama de lamaie dupa gust.Potrivim de asemenea de sare si piper.Daca vrem putem sa mai adaugam si o ceapa mica taiata marunt de tot.Eu nu am pus de data asta.Am umplut jumatati de lamaie si sferturi de gogosar cu pasta preparata.Am decorat cu frunze de patrujel,ceapa verde si frunze de lamai.
Reţetă de pe retete.eva.ro