Cauta in 21.294 retete
Crapul se curata de intenstine si de solzi, se portioneaza, se cresteaza, se spala bine si se lasa la scurs. Când pestele este zvântat, se presara cu sare grunjoasa. Se frige la gratar, peste care a fost pusa o tabla pentru ca pestele sa nu se lipeasca sau se poate frige într-o tigaie de tip gratar. Pestele se lasa pâna ce carnea se patrunde usor cu furculita. Pe gratar se coc în acelasi timp rosiile, ardeiul si ardeiul iute. Scoate pestele într-o tava si acopera-l cu folie de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, morcovul, ardeiul si telina, taiate în cubulete mici, se calesc timp de 5 minute într-o oala în care ai încins putin ulei. Se adauga apoi apa si sarea si se lasa la fiert pâna legumele sunt aproape fierte. Dupa ce s-au fiert legumele, se adauga bulionul, se lasa la fiert câteva minute, apoi se pun si cartofii taiati cubulete potrivite ca marime. Se lasa pe foc pâna ce cartofii sunt fierti, apoi se potriveste de sare si se adauga sare de lamâie sau bors. Înainte de a opri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Telemeaua este branza romaneasca cea mai asemanatoare cu feta greceasca. Branza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... publice pe blogul sau o reteta romaneasca, neaosa. Tot atunci pe blogul ... este ca reteta sa fie romaneasca . Daca se va putea prezenta ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... impuneau - lasa femeia sa manance coliva ca e una dintre placerile vietii ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Drobul de miel este centrul de greutate al mesei de Paste. Pentru ca e greu de conceput pastele fara miel si mielul fara organe. Din cele doua constante se naste a treia: drobul de miel. Gustare rece, festiva, drobul de miel e principala atractie a mesei. In jurul lui se aranjeaza friptura, ouale vopsite, vinul, celelate. Reteta: Drob de miel Ingrediente: organele si praporul unui miel de 7-8 kilograme 300 grame ceapa verde - 2 legaturi patrunjel verde - 2 legaturi marar verde - 300 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... importanta lui in bucataria populara romaneasca. Insotitor perfect al ceaiului si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Pita de la Pecica , paine romaneasca traditionala, coapta pe vatra, fara ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Primavara: Furnica sapa, face straturi, planteaza semintele. Trece greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la o bauta cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare... - Da, mda, bine... Mai departe click si cititi aici: Greierele si furnica - fabula actualizata
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... prea se gasesc pe piata romaneasca, nu voi mai zabovi asupra ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... acum, dar who cares? O pasca romaneasca pregatita de un finlandez, in ... : " Pasca Mai corect era: pasca romaneasca pregatita de un finlandez. Pentru ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... mai periculoase compozitii din bucataria romaneasca: mamaliga si caramelul. Aveti grija ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... traditionale de Craciun. In bucataria romaneasca traditionala se foloseste foarte rar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aceasta reteta traditionala romaneasca se pregateste pe 9 martie, cu ocazia sarbatorii ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , Mitica Laptaru, din prima telenovela romaneasca de epoca, Aniela . Timp de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... festival de bloguri din blogosfera romaneasca si este o mandrie pentru mine ... ca merita recunoasterea in blogosfera romaneasca. Pentru a vota, trebuie: 1. sa va ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... la alte retete functioneaza vorba romaneasca : lasa ca merge si asa ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... cu un mix de salata romaneasca si rucola. Ingrediente: Pentru 2 persoane ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com