colacei impletiti parastas 40 de zile
Pagina 5 din 5
... 50 g, 80 g zahar tos, 1 ou, 40 g migdale macinate, 125 g unt + 1 bucatica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g drojdie, 3 oua, 30 gr. smintina, 40 g unt, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mere, 2 franzelute(de 2-3 zile), 3 pahare cu lapte, 3 oua, 50g stafide sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovii si merele se dau pe razatoare. Stafidele se tin cateva ore in apa si se taie in doua, se amesteca cu morcovii, merele, se adauga uleiul si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. - 500 g morcovi, 500 g mere, 100 g stafide, 40 ml ulei, 100 g lamaie, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi, 1 kg ardei grasi (galbeni), 40 g unt sau margarina, 75 g linte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 180 de grade C, pentru 40-50 minute. Se taie cald ... fara simburi, 1 coaja de lamiie, 40 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - sucul si coaja, 30 g zahar, 40 g srafide, 75 g migdale sau nici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cacao, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita anason, 40 gr. nuci intregi, lapte cat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zaharul, apoi se adauga 30-40 ml zeama de lamiie sau ... in creme cu gelatina. - 30-40 ml zeama de lamiie sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 50 g bulion, 50 g usturoi, 30-40 g otet, sare Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (circa 250 g), 1/2 l suc de rosii, 40 g orez, telina, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inmuiat, 7 albusuri, la temperatura camerei, 40 g zahar tos. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Worcestershire, 100 ml smantana dulce, 40 g parmezan, 10 g concentrat de vita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbinte, presarata cu patrunjel. - 4-5 oua, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g smantana groasa, 25 g unt, 2 albusuri, 40 g zahar tos. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g zahar, 2 foi sau 6 g granule gelatina, 40 ml apa. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sare, 2 linguri de untdelemn bun, 40 g faina alba. Pentru umplutura: 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro