Cauta in 21.294 retete
Pentru ca suntem în weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mâncam, iubim mâncarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamâna de munca asidua. Si pentru ca la sfârsit de saptamâna nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gândit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca suntem in weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mancam, iubim mancarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamana de munca asidua. Si pentru ca la sfarsit de saptamana nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gandit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau hasme)...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ... Te indragostesti iremediabil de aceste impletite! Ingrediente: 150 gr unt 100 ... si se face sul. Se impletesc cate doua bucati. Se aseaza ... presara zaharul brun pe fiecare impletita. Se coc la cuptorul incins ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... obtine doua rulouri aproximativ egale. Impletim cele doua rulouri si le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... suluri pe care le vom impleti si vom aseza impletitura peste ... la baza. Lasam inca 30-40 de minute la crescut la ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se pune laptele la fiert, dupa care se adauga oul si zaharul si se amesteca încontinuu pâna se omogenizeaza pasta. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga cacao si zahar vanilat si se lasa la racit. În alt vas se bate frisca, iar compozitia obtinuta mai devreme se toarna peste frisca. Se amesteca pâna se omogenizeaza compozitia. Se toarna în diferite forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 muschiulet, cascaval, 1 fir usturoi, sare, mirodenii pentru friptura Mod de preparare: Se taie muschiul de-a lungul in 3 bucati fara a se patrunde la capatul gros. Se ia o fisie de cascaval, firul de usturoi si se impleteste o coada, se condimenteaza cu mirodenii si se prajeste sau se frige. Mod de servire Se serveste cu garnitura
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala si se curata ciupercile, se mai mult desert 1 Placinta cu clatite 1. Se amesteca faina cu laptele si ouale. mai mult Stuffed mushroom 2 Ciupercute umplute 1. Se curata ciupercile de pielite, se mai mult 1. Se cerne faina pe o planseta, se face o adâncitura la mijloc si se pune un ou si sarea. Se adauga untul taiat cuburi si se framânta repede. Se adauga treptat apa si se amesteca pâna se obtine un aluat sfarâmicios. 2. Se înveleste aluatul în folie de plastic si se lasa 30 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Se taie muschiul de-a lungul in 3 bucati fara a se patrunde la capatul gros. Se ia o fisie de cascaval, firul de usturoi si se impleteste o coada, se condimenteaza cu mirodenii si se prajeste sau se frige. Se serveste cu garnitura. - 1 muschiulet, cascaval, 1 fir usturoi, sare, mirodenii pentru friptura. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g faina 200 ml lapte 2 oua 50 ml ulei Un plic de drojdie uscata O lingurita plina de sare
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... inpletesc in 3. Se dau fileurile impletite prin faina si prin oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 80 gr tarate de ovaz 40 gr faina de gluten 185 ... 80 gr salvado de avena 40 gr harina de gluten 185 ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... periodic de multi ani de zile. Din pacate, cu trecerea timpului ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 20 gr pasta de tomate, 40 ml ulei, patrunjel verde, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul , peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , cumparate de noi acum cateva zile, am mai adunat din casa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pachet zahar vanilat, 325 g faina, 40 g migdale, un praf de copt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
40 gr. suc de portocale, 60 gr. coniac, 10 gr. zahar pudra, 5 g bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca sucul de portocala cu zahar pudra, coniac si bitter. Se da le rece. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com