Cauta in 20.697 retete
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, praful de copt si zaharul, se adauga galbenusurile de ou usor batute. Daca aluatul este prea solid, putem adauga un pic de lapte. Punem aluatul în folie alimentara 30 minute la pastrare în frigider. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, se încorporeaza în aluat, împreuna cu nucile si stafidele. Se toarna compozitia într-un vas de sticla termorezistenta tapetat. Coaceti pâna la 10 minute la 180 grade Celsius, apoi se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul, uleiul si berea se amesteca cu ajutorul unui tel. Apoi, turnam în ploaie faina si praful de copt pâna se obtine o pasta omogena. Foarte important este ca dupa ce amesteci toate ingredientele, sa lasi compozitia 15 minute pentru ca spuma de la bere sa se aseze. Masura cea mai buna este polonicul, asa ca umple-l si începe sa prajesti clatitele într-o tigaie abia unsa cu putin ulei sau chiar deloc. Când sunt gata, le puteti umple cu miere si nuci, fructe sau gemuri si dulceturi....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca 2 parti zeama cu o parte alcool de 90 grade, adaugind 300 ... lichid (zeama de gutui plus alcool) si vanilie.Se pune la ... poate consuma. - 1 kg gutui, 1 l apa, alcool, zahar, scortisoara, cuisoare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg. zahar, 1/4 kg. cafea, 1/2 litru alcool Mod de preparare: Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi un sirop preparat din jumatate de kg zahar, potrivit legat si se mai lasa sa stea 15-20 de zile, apoi se filtreaza si se pune in sticle. La fel se prepara si lichiorul de cacao.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 4-5 l care se ... laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si cafeaua si se agita ... lui, sa incorporeze toate impuritatile. - 1 l alcool, 250 g cafea macinata, 1 kg zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg zahar, 0,75 l apa, 1 baton vanilie, 0,5 l alcool de 90 grade, un varf cutit tanin Mod de preparare: Se lasa batonul de vanilie la macerat in alcool, timp de 14 zile. Se amesteca cu siropul facut din zahar si apa. Se filtreaza si se pune in sticle. Se poate colora cu coloranti alimentari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... var, zeama de lamiie sau alcool Mod de preparare: Se aleg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... stropesc bine cu 3-4 linguri de alcool pur. Chiar la masa, se aprinde alcoolul (daca se poate cu lumina stinsa in camera) care ... clatitelor. - Clatite, marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
cafea, 1/4 baton vanilie, 400g alcool de 90 grade, 200g zahar, 150g apa Mod de preparare: O sticla de 700g se umple pe sfert cu cafea risnita de cea mai buna calitate si se adauga batonul de vanilie, alcoolul si apa pana la completare (se umple sticla pana la git). Se lasa sa stea 2-3 luni dupa care se strecoara si se filtreaza. Se adauga apoi un sirop din 200g zahar si 150g apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... te doare capul, ba transpiri non stop, ba esti balonata. Sa ... , bauturi carbogazoase, energizante la cutie, alcool. Va invit azi sa incercati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ca nu am abuzat de alcool in noaptea de revelion, asa ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... iarna...si-un strop de alcool!!! :P Ingrediente pentru 8 portii: - 2 lime sau ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cartierul? Che dice tu? Griglia? Non c'e posibile!! E troppo per il balcone. Non siamo barbari! Pardon, Insalah. Gratar bun pe balcon estem. Kebap ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
O sortiment delicios de cafea e cafeaua irlandeza, insa trebuie bauta cu multa grija si eventual seara, deoarece contine alcool. Se toarna intr-un pahar mare o ceasca de cafea neagra fierbinte, se indulceste dupa gust, apoi se adauga un deget de whisky, iar la sfarsit se orneaza cu frisca. O alta variatie a cafelei irlandeze se prepara din cafea normala dar neindulcita, la care se adauga cateva lingurite de liqueur de cafea sau Tia Maria si apoi se orneaza cu frisca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 250 gr cafea boabe 1 l alcool 500 ml apa 500 gr zahar Mod de preparare Punem intr-un vas boabele de cafea si turnam peste ele alcoolul. Lasam la macerat 12 zile timp in care vom agita zilnic . Din apa si zahar facem un sirop gros, ca pentru dulceata. Strecuram alcoolul printr-un tifon si il turnam peste sirop. Lasam 1-2 zile ca sa se "patrunda " apoi il putem servi.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de fructe uscate macerate in alcool fac ca stollenul sa fie ... (inmuiate peste noapte in rom jamaican, brun) 250 de grame de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dureaza). In acest timp amestecati non-stop cu telul in sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente: 3 kg struguri 1 kg zahar 1 l alcool Mod de preparare: Alegem struguri ... bidon peste struguri si sirop alcoolul. Eu am folosit rachiu de ... folosi la fel de bine alcool sau votca. Lasam la macerat ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... : 300 ml bere cu sau fara alcool (eu am folosit fara alcool) 500 g faina alba 650 80 g gris 2 linguri de ulei 10 ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... zile (eu cu Bogdi)...aproape non-stop, la "Clopotica" :P Cu mare ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com