Cauta in 21.294 retete
... cuprinde 118 calorii. Ingrediente: 200 g. oase de porc, 100 g. morcovi, 40 ... . Mod de prepare: Se spala oasele, se sparg si se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grasime, sare, piper Mod de preparare: Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ii scoatem, cu un varf de cutit, pielea cu solzii, sira spinarii si, pe cat posibil, si celelalte oase. Punem intr-o forma bine unsa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... macroul si se taie pe sira spinarii. Se pune intr-un vas cu sare si se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate. - 1 kg salau, sare dupa gust, faina, boia, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sterge, se curata pielea si se taie capul. Se inlatura sira spinarii si oasele, crestindu-se scrumbia de-a lungul, apoi se taie bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sterge, se curata pielea si se taie capul. Se inlatura sira spinarii si oasele, crestindu-se scrumbia de-a lungul, apoi se taie bucati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salaul curatat se cresteaza perpendicular pe sira spinarii, din centimetru in centimetru, se sareaza si se aseaza in tava unsa cu unt. Se presara pesmet si bucati de unt si se prajeste la cuptor. - 1 kg salau, 100 g unt, 2 linguri de pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o parte si de alta a sirei spinarii, de la gat pana la ... ajutorul unui foarfece, ca sa poti decupa si sa scoti sira spinarii fara probleme. Scoate osul sirei si intoarce puiul cu pieptul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Mod de preparare: Se curata macroul si se taie pe sira spinarii. Se pune intr-un vas cu sare si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... eviscereaza chefalul; se portioneaza sau se desface in doua, indepartind sira spinarii (care se fierbe cu bulionul aromat); se stropeste cu lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in doua, fara sa separati complet cele doua jumatati. Scoateti sira spinarii, spalati-le si zvantati-le cu hartie absorbanta. Puneti-le ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se baga de seama sa nu mai ramana nici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am avut niste oase de porc cumparate mai demult si ieri ... zis ca decat sa arunc oasele, mai bine le decongelez si pe celelalte si fac o ciorba. Si cum ciorba asta din oase de porc nu merge fara zeama de varza ... cand ma gandesc la ea! Si uite asa s-a nascut ciorba din oase de porc , cu legume ... (deh, furnicuta :D) Intai am pus oasele la fiert (ei,...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro