Cauta in 21.292 retete
... . În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina ... cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite ... fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... astea am avut pofta de o ciorba "serioasa", satioasa si cu muuulta ... , ne trebuie: - 600g fleica de porc (e mai grasa si are un gust foarte bun in ciorba) - 3-4 morvovi - 3-4 cartofi - leustean - o jumatate de ... aproximativ 4 litri de apa cu sare si vegeta fierbem carnea de porc taiata fidelute. Cand carnea e aproape fiarta (pe gustate) adaugam morcovii si ... borsul, leusteanul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... vedem ce am pus noi in aceasta ciorbita. -1,300kg carne de porc cu os -1 morcov mare -1 ceapa mare -3 maini de mazare ... dupa gustul fiecareia Se pune carnea la fiert. Cand face spuma ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite ... fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga ... se presara cu marar si patrunjel tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, o cescuta orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se ... sa dea un clocot-doua, apoi se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg carne, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de varza, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita. Se mai lasa sa dea un clocot-doua, apoi se acopera.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau ... caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati ... putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura ... Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se ... cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe, 1 lingura orez, 1 ou, patrunjel ... da prin masina de tocat carnea impreuna cu 4 cepe, apoi se ... si patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura marar, 1 legatura ... , se amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine ... branza rasa Mod de preparare: Carnea taiata in bucati mici se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura, sare, piper ... Mod de preparare: Se taie carnea in cuburi mici, se sareaza ... taie bucati mari. Se tavaleste carnea usor prin faina si se ... la foc mic pana cind carnea este frageda. Daca nu are ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Deasupra se toana un amestec facut din ou batut ca pt omleta amestecat cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de curcan legume de supa (patrunjel, morcovi, pastarnac etc ... 3-4 linguri de faina lapte Puneti carnea la fiert la foc molcom ... o dati pe razatoare. Cand a fiert carnea, o scoateti din supa si in ... 20-30 de minute. Cand carnea s-a racit si puteti pune mana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro