Cauta in 20.694 retete
Incalziti cuptorul dinainte la 170 C. Intr-o cratita, puneti ciocolata si untul la topit,la bain-marie. Indepartati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Separati albusurile de galbenusuri. Peste compozitia de ciocolata, puneti faina, amestecati si apoi incorporati galbenusurile. Intr-un castron, bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul. Incorporati usor albusurile cu zaharul in compozitia de ciocolata. Ungeti cu unt formele (vase mici rotunde pentru budinca sau cescute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : pineapple, tangerinesFor frosting 200 g dark chocolate 100 ml creamHow to: Mix ... remove all the foil. Cut chocolate into small pieces. Heat cream without boiling it. Put chocolate in, leave a few minutes, then mix ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... la 200 C. Croissant, Pain au Chocolat Ingrediente: Faina 42g + 258g Apa ... minute la 200C. Pain au chocolat Intinde coca intr-un dreptunghi ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Luna mai este pentru mine plina de evenimente deosebit de placute, zile cand imi sarbatoresc trei dintre cele mai importante persoane din viata mea. Asta fara sa pun la socoteala si doi Constantini. Tortul facut pentru fimiu n-a mai ajuns sa fie fotografiat. Dar pe acesta, facut pentru sotul meu, n-am vrut sa-l las din mana pana ce n-a stat la shooting. Nu prea mult insa, asa ca pozele nu sunt prea reusite. De vina sunt toti pofticiosii aia (se stiu ei) care vroiau tort cat mai repede :) ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smantana, un paharel de coniac sau lichior, alune simple Mod de preparare: Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smantana, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore. Mod de servire La servire, se pun deasupra alunele bine prajite
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Scroll down for English recipe A venit toamna? N-as zice. E asa de cald ca parca vara nu s-ar da dusa. Chiar si piata e plina de fructe de padure. Am gait niste zmeura dulce si parfumata, din care am manufacturat :D rapid aceste caupcakes. Am pus si ciocolata, of course! Va invit la micul dejun cu arome de vara. Ingrediente pentru 24 bucati: 200 g unt 200 g zahar 400 g faina 4 oua 1 pachetel praf de copt (7 g) 200 g zmeura 200 ml lapte 100 g ciocolata amruie, taiata marunt Mod de preparare :...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
pentru 12 muffins avem nevoi de: 100g unt, 100g ciocolata, 3 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 5g praf de copt Punem untul intr-o craticioara pe foc, cand acesta s-a topit complet dam deoparte si adaugam ciocolata rasa sau taiata marunt, amestecam bine pane ce aceasta se topeste complet in unt si lasam sa se raceasca. Separam ouale, galbenusurile le mixam cu zaharul isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata si mixam in continuare pana se inglobeaza complet. Punem faina cernuta si...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Scroll down for English recipe Am facut biscuitii astia cu nuca de cocos intr- o seara de sambata. Ma saturasem sa mancam dimineata la cafea/lapte biscuiti cumparati. Prin urmare, duminica dimineata rontaiam tacticoasa dintr-unul, cand m-a strafulgerat ideea: pai biscuitii astia sunt asa de buni si fragezi, ca ar trebui impartasiti cu toata lumea care participa la Tea Party -ul lui Emily. Ce ma fac eu, insa, pentru ca temele petrecerii sunt verde lime si roz , iar in tona mea de farfurii,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Anul acesta de Paste am avut o comanda speciala de la nepoata mea Isabel. A vrut un tort cum n-a mai avut nimeni :))) M-am gandit eu ceva timp ce sa-i fac, mai ales ca trebuia sa reziste unei calatorii de 300 km. Un blat de pandispan insiropat, si o crema ganache ar fi fost perfecte. De la inceput am vrut sa-l acopar cu pasta de zahar, dar dupa ce prima oara nu mi-a iesit prea elastica, nu am avut curajul sa o mai fac. Noroc cu Andie , care m-a scos din belea! Cu manutele ei fermecate a...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... my husband and I added some chocolate. For the filling, I used cream ... 150 g sugar and 5 g gelatin 100 g chocolate, chopped 100 g raspberries For garnish ... stir it well. Add the chocolate and stir it until completely ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
pentru tava mare de la aragaz.... blat de cacao: 6 oua, 10 linguri zahar, 6 linguri ulei, 8 linguri faina, 2 linguri cacao, un praf de copt separam ouale, albusurile le batem spuma adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana se topeste tot zaharul incorporam galbenusurile, apoi uleiul, faina, cacaoa si praful de copt turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu ulei si presarata cu faina coacem timp de 25 de minute la 180grade, facem testul cu scobitoarea.......
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Dupa ce am testat mai multe retete de spuma de ciocolata, cea mai buna mi s-a parut cea realisata de Pierre Herme, pentru ca este lejera ( are numai un galbenus si o lingura de zahar ) si nu este nevoie sa topim ciocolata in bain-marie. Ca si prezentare, cea mai simpla este in pahare cu fructe, fistic, etc. precum si realizarea in straturi de culori diferite. Ingrediente: -170 g ciocolata 64% cacao -8 cl de lapte - 1 galbenus de ou - 4 albusuri de ou -20 g zahar pudra sau 1 lingura Spargeti...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Pana sa ajung sa scriu reteta , tarta a fost terminata, credeam ca o sa ramana un pic si pentru maine de Florii . Cand au ajuns acasa, au vazut tarta si si-au taiat o felie si inca una, ciocolata nu se intarise inca.... Am reusit sa i-au o portie, m-am dus in camera, unde mi-am instalat "studioul" pentru fotografii si am reusit sa fac cateva fotografii. Aceasta reteta am incercat-o inca de doua ori. Prima oara a fost prea acida, pentru ca am folosit numai lamaie. De data asta am facut cu suc...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cand eram mica, ai mei parinti imi dadeau ciocolata cu taraita. Era unul dintre motivele pentru care (credeam eu ca) nu-mi placea de ei deloc si vroiam sa ajung mai repede om mare, sa imi procur singura ciocolata si sa o mananc in cantitatile impuse de mine. Nu-mi aduc aminte cati ani aveam cand am primit o ciocolata in dar si am mancat-o pe toata odata. In ciuda lui taica-miu, ca el insista ca nu se poate sa fac asta, ca mi-ar cauza teribil. Muscam din ea ostentativ si-i spuneam cu...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
LA MULTI ANI de Sf Gheorghe! Tortul e facut special pentru cei care-l sarbatoresc azi pe tatal meu. Eu n-o sa fiu acolo, prin urmare imi pare rau, dar nu va pot arata sectiunea prin el. O sa ma credeti pe cuvant cand o sa va spun ca tortul asta are blat de brownie cremos, alune de padure in crema caramel, crema de mascarpone cu suc de zmeura, iar desupra ganache cremos de ciocolata neagra. Cum vi se pare totul? Cremos, nu? :))) Tort de ciocolata cu crema de zmeura si mascarpone Blat de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Voi ce mai mancati la micul dejun? Acum ca sunt in vacanta si ma trezesc putin mai mult spre pranz, pentru mine micul dejun e cat se poate de frugal. Prefer sa fac ceva dulce (asa il pacalesc si pe fimiu sa nu-si mai puna cereale din alea pline de E-uri si zahar in lapte) si sa-l mananc alaturi de cafeaua neindulcita. Saptamana aceasta a fost randul unor biscuiti cu multa ciocolata amaruie si doua tipuri de alune. Eu am lasat ceva mai mult biscuitii in cuptor, asa ca au iesit putin mai tari,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente pentru 4 portii: unt, zahar pentru ungerea formelor 20 gr unt moale la temperatura camerei 20 gr faina 125 ml lapte 1 ciocolata neagra (80% cacao) 2 galbenusuri 1 lingurita esenta de vanilie Dr. Oetker 2 lingurite esenta de rom Dr. Oetker 60 gr zahar 3 albusuri inghetata Ungem formele cu unt si zahar Intr-un bol amestecam faina cu untul Daca este nevoie - se mai adauga faina (maiaua nu trebuie sa se lipeasca de bol ) Se incalzeste laptele --> cand incepe laptele sa fiarba adaugam...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Cautam zilele trecute o reteta de biscuiti cu cacao, mai altfel. Niste biscuiti care se pot umple cu crema, daca ni se face pofta de extravagante rapid de realizat si ce surpriza superba am gasit in biscuiteii de azi (taina: sunt la un pas de o alta reteta super simpatica, stay tuned :) ) Reteta este adaptata dupa joy of baking Ingrediente: 130 g faina+ 50g cacao neindulcita+ 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu+ 1/4 lingurita sare+ 90g unt+ 140g zahar brun+ 50g zahar tos (erau 100g in...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ce avem noi aici? Un tort cu ciocolata si portocale,adica un tort de iarna. Dar nu e numai atat. Acesta e tortul pe care l-am facut pentru Dulce Romanie - Provocarea lunii ianuarie , gazduita de Adina- Mitinita. Este un tort extrem de usor de facut, cu crema curd de portocale si ganache de ciocolata. Ingrediente: BLAT 200 g unt 5 oua 250 g zahar 300 g faina 100 g ciocolata neagra 55%, topita si racita 100 ml suc de portocale CURD DE PORTOCALE 200 ml zeama de portocale 5galbenusuri 1...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ingrediente: 200 g chefir 2 oua medii 50 g unt 110 g faina alba 30 g faina integrala 1/2 lingurita praf de copt 1 plic zahar vanilinat/ 1/4 lingurtia pudra de vanilie 1 praf de sare Mod de preparare: Untul se topeste, se lasa sa se raceste, apoi se amesteca impreuna cu cele doua oua si chefirul. Se adauga toate ingredientele uscate si se omogenizeaza pana se obtine un aluat consistent. Se incinge aparatul si se coc vafele. Se servesc cu fructe, sirop de artar sau orice alta combinatie ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com