Cauta in 17.804 retete
Încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune doua grilaje/gratare deasupra a doua tavi mari pentru copt. Rupe frunzele de varza în bucati mari, eliminând ramificatiile groase din mijlocul frunzelor. Presara parmezan, stropeste cu ulei, apoi asezoneaza cu sare si piper. Aranjeaza frunzele pe gratarul metalic, într-un singur strat. Pune la cuptor si lasa pâna când frunzele devin aurii si crocante, aproximativ 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 250 de grade. Într-un bol, amesteca pesmetul, sarea, piperul si parmezanul. Într-un alt bol, pune albusurile de ou, batute. Treci feliile de zucchini prin albus si apoi prin amestecul de pesmet si asaza-le într-o tava tapetata cu foaie de copt unsa cu putin ulei. Coace timp de 5 minute, apoi întoarce feliile pe partea cealalta si mai coace timp de înca 5 sau 10 minute, pâna de feliile sunt rumenite si crocante.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung felii de paine cu unt si se aseaza felii de cascaval care au fost taiate cu un cutit riglat. Pe deasupra, se poate presara cascaval ras. - Felii de paine, 100 g unt, 100 g cascaval. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 2 oua 1crenvust vegetal o bucatica de cascaval 4-5 crengute de marar sare Ingredientes ... 4-5 ramas eneldo fresco sal Toc cascavalul,crenvustili si mararul.Bat oul ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... capacul si se scot semintele. Cascavalul se rade. Mararul verde se ... si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se presara cascaval ras si se gratineaza. Se servesc ... ulei, 100 g marar verde, 200 g cascaval, piper, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Taiati bucatele 100 g unt, dati cascavalul pe razatoare, presarati putin piper ... . Umpleti pestele cu untul si cascavalul pregatite, il ungeti cu vinul ... sotate. - 1 crap de 1,5 kg, 250 g cascaval, 200 g unt, 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se ... , se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc ... in sosul lor. - Umplutura: 250 g cascaval,100 g parmezan ras, 250 g spanac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gustoasa si tare gratioasa! Cu cascaval, crema de branza si rosii ... mic dejun de vara. Cu cascaval Hochland gata feliat, buburuza e gata ... in concurs ? Sandwich buburuza cu cascaval, rosii uscate si crema de ... branza cu verdeata - rosii uscate - cascaval clasic 8 felii de la Hochland ... -o felie simpla. Decupam buburuza din cascaval ca in imaginile de mai ... facem gargarita. Pentru ochi...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... . Incingeti cuptorul la 180 ?C. Taiati cascavalul lamele fine, intindeti aluatul pe ... ardei copt si lamele de cascaval, sarati, piperati si turnati putin ... fraged, 2 ardei grasi rosii, 200 g cascaval, cateva picaturi de Tabasco (sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taie in cubulete jambonul si cascavalul. Intr-o saladiera se amesteca sarea ... se pun cuburile de jambon, cascaval si andivele taiate. Nu puneti ... 1 cm, 10 nuci, 100 g de cascaval sau svaiter, 2 linguri de otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite ... . O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbanta 3-4 min. la foc ... imediat se aseaza feliile de cascaval, care se prajesc pe ambele ... pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat ... se vor intari. - 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa. Se serveste fierbinte. - 600 g cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana) si mustarul, se adauga cascavalul ras si se gusta de ... mustar cu hrean, 1 ceasca de cascaval ras, sare, piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat ... . - 1/2 kg brinza de vaca, 200 g cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smintina, 1/3 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sunca sau bacon - 3 felii de cascaval(edamer)taiate subtire - sare,piper ... acopera cu sunca urmata de cascaval. Eu nu am condimentatcu nimic ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... am facut impreuna painici cu cascaval, un fel de pogacele cu cascaval Avem nevoie de: 550g faina 90 g untura de porc (6 linguri ... piper 1 ou pentru uns 100g cascaval Am framantat intre palme faina ... si le-am presarat cu cascaval. Am bagat tava in cuptorul ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete. Frecati bine untul pana ... devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri. Intindeti aluatul ... serviti-i calduti. - 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portii mari. Ingrediente : 350 grame cascaval, 100 grame unt, 100 grame ... pentru uns tava. Preparare: - Rade cascavalul pe razatoarea mica. Pune stafidele ... pufoasa) si amesteca bine. Adauga cascavalul ras, stafidele bine scurse si ... pe foaie felii subtiri de cascaval. Este buna calda si delicioasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 50 ... mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, maslinele, porumbul, faina, piperul ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
250 g cascaval 2 oua faina pemet sare piper Cascavalul se taie felii groase de 7 mm. Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet. Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul. Se scoate cu grija si...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com