Cauta in 20.697 retete
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bina cartofi si apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierti, scurge-i bine de apa si stropeste-i cu putin ulei de masline, adauga sare, piper si rozmarin. Încalzeste cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tava si lasa-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau pâna capata o culoare aurie. De asemenea, îi poti înveli în foaie de aluminiu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Jamie Oliver este cel din cauza caruia imi place mie sa ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... orientale, cu diferentele de rigoare, chiftelutele din dovlecei sunt printe cele ... ale verii. Spre deosebire de chiftelutele de dovlecei romanesti, gatite de ... intr-o tigaie sau cratita. Formati chiftelutele folosind o lingura de amestec pentru ... chifteaua cu dosul lingurii. Prajiti chiftelutele cam 3-4 minute pe fiecare parte ... trebuie sa fie rumenite). Scoateti chiftelutele cu o spumiera...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata fin cu pestele fara piele se înnabusesc, la foc mic, în unt. Dupa ce s-a patruns, pestele se lasa la rece, iar apoi se zdrobeste cu o furculita si se amesteca cu ceapa verde, cartofii zdrobiti, cu zeama de lamâie, sarea, piperul si patrunjelul uscat. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelutele, care se dau prin faina, ou si pesmet. Bilutele se prajesc în foarte putin ulei atât cât sa se aureasca pesmetul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper. Realizeaza din acest amestec chiftelute rotunde, de marimea unor nuci ... usturoi. Poti pune sosul peste chiftelute sau prietenii tai il pot ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea, reprezinta o alternativa vegetariana la chiftelutele din carne. Au avantajul ca ... . Din amestecul obtinut se formeaza chiftelute rotunde, de marimea unei nuci ... si se incinge. Se adauga chiftelutele si se prajesc bine pe ... rosii preparat ca aici . Aceste chiftelute, servite cu sos de rosii ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Fierbe buchetelele de broccoli la abur timp de 5 minute, apoi amesteca-le cu celelalte ingrediente si paseaza-le cu robotul de bucatarie. Formeaza chiftelutele din acest amestec si prajeste-le în ulei cam 1-2 minute. Daca nu le preferi prajite, baga-le la cuptor, asezate pe o tava pe care întinzi mai întâi o foaie de hârtie de copt. Chiftelutele trebuie sa stea la 180 grade timp de o jumatate de ora. Se pot servi ca atare sau cu orice fel de sos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitie si formeaza în palme chiftelute plate. Pune 5-6 chiftelute în tigaie si prajeste ... 3 minute pe fiecare parte. Scoate chiftelutele cu o spatula si asaza-le ... pus servetele de hârtie. Serveste chiftelutele fierbinti, cu sosul preferat. Poti coace chiftelele în cuptor, asezate pe o tava tapetata cu hârtie de copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca bine si se formeaza chiftelutele, punand in mijloc cate un ... 10-15 minute. Am servit chiftelutele cu piure din cartofi facut ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Foarte bune, usor de facut, dar migaloase. Ingrediente: - 500 grame fasole fiarta, - doua legaturi de ceapa verde, - sare, piper rosu, o legatura de coriandru, un varf de lingurita de cimbru uscat, un varf de lingurita de chimen, - un ou intreg plus un galbenus, - trei linguri de pesmet, sare, - ulei pentru prajit. Preparare: Toaca, prin masina de tocat sau intr-un robot, fasolea, ceapa verde si verdeata. Amesteca si adauga toate mirodeniile. Potriveste de sare si piper. Pune oul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult ulei, si prajiti chiftelutele pana se rumenesc bine pe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro