Cauta in 20.697 retete
Simplu, gustos si usor de preparat. Ingrediente : doua vinete mai mari (aproximativ 1 kg), doua oua, doi catei de usturoi, cateva fire de patrunjel tocat, ulei, pesmet, sare, piper. Preparare : Curata vinetele de coaja, taie-le in felii groase, presara-le cu sare si lasa-le sa stea intr-un vas 40 minute, ca sa se elimine zeama amara. Stoarce-le in maina si pune-le, pe toate odata, in apa clocotita cateva minute, dupa care strecoara-le si toaca-le cu un cutit. In tocatura de vinete (le poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai ramas. Formam cu mana chiftelutele si le praim in baie ... fade si fara gust. Scoatem chiftelutele pe servetele absorbante ca sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cu smantana. [tip]Puteti folosi chiftelutele ca atare pentru realizarea unei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si cartofi la cuptor (Jamie Oliver) Mai intai de toate, asigurati ... si cartofi la cuptor (Jamie Oliver) Pui fript cu lamaie, rozmarin ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Încinge cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare parte. Fiecare crestatura trebuie sa aiba 0,5 cm adâncime. Unge pestele cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper. Umple cavitatea abdominala cu mult patrunjel tocat si cu feliile de lamâie. Asaza pestii pe un grilaj, în tava pentru cuptor. Presara deasupra coaja de lamâie, adaugând în tava si jumatatile de lamâie. Acopera pestii cu cubulete de unt si introdu-i la cuptor, la circa 15 cm fata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am gandit sa va prezint rand pe rand cartile mele cu retete culinare, cele pe care le deschid cu drag ori de cate ori am nevoie de inspiratie pentru o noua reteta sau pur si simplu pentru ca o carte de bucate realizata bine si cu poze sugestive e la fel de captivanta pentru mine ca si un roman bun. Cand eram mica, una dintre cartile mele preferate era La Medeleni. Mereu m-am considerat o Olguta si mereu l-am vazut pe bunicul meu ca si pe un Mos Gheorghe, intelept si bun, caruia ii savuram...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si sare. Apoi se fac chiftelute, se dau prin faina si ... toate partile in grasime incinsa. Chiftelutele prajite se pun intr-o cratita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În timp ce se încalzeste cuptorul, pune cartofii curatati si taiati în patru în apa pentru a-i lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge cartofii si lasa-i putin sa se usuce si sa se raceasca. Amesteca-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simpla cu sare, piper, ulei de masline. Asaza o foaie de copt într-o tava si pune apoi cartofii. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute pâna se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade celsius. Unge somonul cu putin ulei de masline si presara un praf de sare si piper, pe dinauntru si pe dinafara. Amesteca feniculul, rosiile, patrunjelul si lamâia cu putin ulei de masline si un praf de sare. Umple somonul cu o parte din acest amestec (cât încape), iar restul pune-l într-o tava pentru cuptor si asaza pestele deasupra. Stropeste pestele cu ulei de masline, presara cu semninte de fenicul si pune-l la cuptor timp de 45 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua 500 g cartofi 2-3 linguri faina sare, piper * cartofii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mica si se storc bine * se adauga ouale, faina si condimentele * se pun cu o lingura, gramajoare, in ulei incins si se prajesc la foc mediu spre mic pe ambele parti, pana cand sunt rumenite * se servesc calde sau reci, cu sos barbeque, Ketchup, Tabasco .... dupa gust :) Si platoul zanei mele :X - a mancat cu drag. Acum, nu stiu daca pentru aranjament sau gust, dar important e ca a mancat :)))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... . Din aceasta compozitie vei face chiftelute de marimea unei nuci. 3. Scoate ... ulei de masline si prajeste chiftelutele timp de 4-5 minute, intorcandu-le ... deasupra cubuletele de vinete si chiftelutele de miel, dupa care poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Soia granule se pune la fiert in apa in care s-a adugat sare, piper si cimbru pana se inmoaie.Se scurge,se lasa sa se racesca. Morcovul, pastarnacul, cartofii si ceapa toate curatate se dau prin razatoarea mare. Se adauga sarea,piperul,usturoiul pisat,pesmetul,patrunjelul maruntit,faina si se omogenizeaza bine. Din compozitia obtinuta se fac chiftelute cu mainile ude,sau se iau cu lingura si se prajesc in uleiul incins.Se scot pe un servetelet sa absoarba uleiul in exces....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si ... , se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pana devin aurii. Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai ramas. Formam cu mana chiftelutele si le praim in baie ... fade si fara gust. Scoatem chiftelutele pe servetele absorbante ca sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... baia de ulei. Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ras si marar, se fac chiftelute potrivite care se prajesc in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg cartofi, 2 linguri faina, 1 ou, sare, piper(facultativ), 2-3 linguri untura sau ulei pentru prajit Mod de preparare: Se curata cartofii, se fierb, se strecoara si se dau prin presa de cartofi, prin sita, sau prin masina de tocat carne. Se pun intr-un castron, se adauga faina, sarea, piperul si oul batut, amestecand bine. Din aceasta coca se fac chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei sau untura. Mod de servire Se pot servi si la soteuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com