chiftele de bureti pastravi
Pagina 2 din 5
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... plitei pana cand sunt gata pastravii. Acestia se pun sa fiarba ... sos si se servesc imediat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otel, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii (curatati si spa-lati) se fierb impreuna cu zarzavatul (cu ... . Se toarna zeama pes-te pastravi si ciuperci si se da ... ca sa se prinda aspicul. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de ... se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura ... , care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie ... 10 minute sa se rumeneasca. - 2 pastravi proaspeti, 1 lamiie intreaga, 2 cepe mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se spala, se dau prin faina si se prajesc in jumatate din cantitatea de unt. Se scot pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamiie, dupa care se toarna peste ei restul de unt topit, fierbinte. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare, 4 linguri de zeama de lamiie, 150 g unt, 80 g faina, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravul are carnea foarte frageda si gustoasa. Se curata de solzi ... i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament ... hartia. Se desface hartia si pastravul se serveste cu unt si lamiie. - Pastrav, untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru a face masa asta completa: chiftele + sos + garnitura. Am ales sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ) este o metoda inedita de preparare a pastravului, in care sucul portocalei previne ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 6 pastravi eviscerati 6 crengute de rozmarin 2-3 portocale ... in doua. Puneti in fiecare pastrav cate o crenguta de rozmarin, cateva ... folositi folie de aluminiu.[/tip] Pastravul cu portocala si rozmarin se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastravii se curata, se spala si se pun la fiert impreuna ... zeama in care au fiert pastravii si se paseaza prin sita. Se scot pastravii din zeama lor, se aseaza in farfurie si ... decora cu patrunjel tocat marunt. - 4 pastravi de cate 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se folosesc ingredientele obisnuite pt chiftea: - 2-3 felii de franzela mai veche ... min la foc mediu. Obtinem o chiftea sub forma de chec, pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pastravul are o dulceata incofundabila, o carne fina dar saraca in calorii, ideala ... mujdei in varianta light acest pastrav la gratar se transforma intr ... . Vezi aici si reteta de Pastrav cu ratatouille de ciuperci. Reteta ... de rosii si usturoi Ingrediente: 2 pastravi 220 grame malai 2 linguri de ... gratarul sare piper Preparare: Eviscerati pastravii (scoateti-le intestinele). Curatati-i de ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta foarte rapida de peste (pastrav la cuptor). Mai greu se ... pestele in sine. Am folosit: 4 pastravi 2 lamai sare, piper putin ulei ... foarte gustosi. Sunt foarte gustosi pastravii gatiti asa. Incercati si voi ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com