Cauta in 16.330 retete
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Amesteca untul, zaharul alb si zaharul brun pâna ce obtii o pasta fina. Bate pe rând câte un ou în compozitia de unt si zahar, apoi adauga extractul de vanilie. Dizolva bicarbonatul de sodiu în apa calda si adauga peste compozitie. Pune faina, chipsurile de ciocolata si alunele. Amesteca bine compozitia, apoi pune cu lingura pe o tava întinsa, neunsa. Coace timp de zece minute sau pâna când fursecurile sunt rumenite pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gandeam daca sa mai cumpar ceva dulciuri anul asta, sa am ... -am luat cele trebuincioase: Ingrediente: - ciocolata, de preferat simpla - sticksuri (daca ... mers si astea de minune. Ciocolata se topeste la bain-marie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Se topeste ciocolata la baie de abur, dupa care se ia de pe foc. 2. Se mixeaza frisca lichida si se încorporeaza în ciocolata lichida. 3. Se toarna în pahare si se orneaza dupa plac. 4. Se lasa la frigider câteva ore si se serveste rece. Credit foto: http://www.howaboutsomegreektonight.co
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se taie pe jumatate si se scot cotoarele. Se lasa la cuptor intr-o tava pentru 45 de minute. Ciocolata se topeste cu untul in baigne marine si se adauga si putina apa (altfel se ingroasa prea tare siropul). Se scot gutuile din cuptor, se glazureaza cu siropul si se orneaza cu fistic marunti
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos de soia chilli/ sos picant orez Intr-o tigaie am calit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... fara sa-l fierbem insa. Rupem ciocolata bucatele si o punem peste smantana ... pana se dizolva de tot ciocolata, Puteti pune orice fel de ... . Amestecam laptele cu compozitia de ciocolata.Daca doriti mai dulce puteti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca ketchup-ul, otetul, zaharul si sarea. Adauga uleiul, mestecând, pâna obtii o pasta. Într-un alt vas, mai mare, amesteca salata verde, brânza, perele, nucile si ceapa. Toarna sosul obtinut peste salata si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 160 de grade Celsius. Ciocolata se amesteca cu zaharul brun ... care se adauga zaharul cu ciocolata, mixând înca o data bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care punem la topit ciocolata in bain-marie. Dati la ... si tare. Amestecam galbenusurile cu ciocolata topita ( aveti grija sa nu fie fierbinte ciocolata ) dupa care adugam doua inguri din spuma de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 grade Celsius. Bate piureul de dovleac împreuna cu laptele condensat, ouale, condimentele si sarea, pâna obtii un amestec fin. Asaza aluatul într-o tava pentru tarte. Toarna amestecul peste aluat si pune tava la cuptor si las-o timp de 15 minute. Redu temperatura cuptorului la 170 de grade si mai lasa la copt înca 35-40 de minute sau pâna când aluatul este rumenit. Lasa la racit si serveste tarta cu frisca, smântâna sau simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amaruie si 60 gr.ciocolata cu lapte. Pe planseta se aseaza ... aplica un strat subtire de ciocolata. Se lasa sa se intareasca ... in cerc,cu partea cu ciocolata inauntru. Se lipesc capetele prin ... . Se desprind foliile de pe ciocolata intarita,inelele se asraza pe ... nu prinda pojghita. Florile de ciocolata se servesc ornate cu petale ... trandafir. Pe farfurie se aplica...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sferturi. Facem o scobitura in fiecare.Perele trebuie sa fie coapte dar ... 1 lingura miere. Glazuram cu el perele . Le punem pe grillul incins ... in rom. Omogenizam si umplem perele cu el. Punem din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si zaharul pudra, dupa care se adauga biscuitii oreo farâmitati. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Pentru crema de ciocolata se freaca bine mascarpone cu ciocolata neagra topita si se toarna peste stratul de crema alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la foc uleiul de masline si adauga nucile. Lasa-le 2-3 minute, pâna se rumenesc. Taie perele felii si asaza-le într-un vas, apoi stropeste-le cu sucul de lamâie. Într-un vas de salata, amesteca spanacul cu perele, sucul de lamâie, nucile si avocado.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptor acoperit de o folie. Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Insiropam. Punem frisca lichida si ciocolata rupta bucatele intr-un vas ... mestecand continuu pana se topeste ciocolata. Lasam sa se raceasca apoi ... . Turnam peste blat crema de ciocolata si dam la frigider. Adaugam ... si dupa ce crema de ciocolata s-a intarit turnam deasupra jeleul. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Capsunile trebuie sa fie potrivite ca marime si in stare perfecta. Ele se introduc pe jumatate in ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, ambele incalzite in prealabil.
Reţetă de pe retete.eva.ro