Cauta in 16.330 retete
Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume dupa gust.Maioneza:se pun 2 lingurite de mustar intru-n bol si se adauga ulei ca la o maioneza normala.Atentie! cand incepe sa separe mustarul de ulei se pune zeama de lamaie.In felul acesta se poate face cata maioneza dorim(se poate inlocui lamaia cu otetul in functie de gust).Se adauga maioneza la salata se orneaza
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 30 cm diametru. Ungeti cu ulei tavile pentru pizza In acelasi ... de tomate cu 2 linguri de ulei si 1 lingurita de busuioc intr ... bol. Ungeti putin mainile cu ulei si intindeti uniform si usor aluatul pt pizza in tava astfel ca ... compozitia de pasta de tomate, ulei si busuioc. Uniform repartizati salamul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de sare si 2-3 picuri de ulei de masline. Nu puneti sarea de la inceput, pt ca altereaza gustul pastelor. Bun ... provensale. Eu nu pun sare pt ca o evit pe cat se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... o turnam in forma tapetata cu ulei si faina, dam la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , punem deasupra doua linguri de ulei de masline, il impachetam in ... incins, uns cu o lingura de ulei. Dupa ce il lasam cam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic ... un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanata un aluat din ingredientele de mai sus ,se lasa la dospit o ora apoi se intinte o foaie ,se fac fac forme rotunde de placinta sau patrate dupa preferinta fiecaruia ,se umplu cu sunca si cascaval ,se condimenteaza cu sare si piper apoi se coc in ulei 2-3 minute pe ambele parti Se servesc calde !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si doua linguri de ulei de masline. Cand apa clocoteste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... CASTRON MARE ,1 OU,15 LINGURI ULEI,15 LINGURI DE ZAHAR,15 ... FACALETUL,UNGEM TAVA CU PITIN ULEI SI PUNEM PRIMA FOAIE...COMPOZITIA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1cm grosime) si o ungi cu ulei. Deasupra intinzi umplutura de branza ... intr-o forma rotunda unsa cu ulei. Placinta se unge deasupra cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se vor praji in ulei. 4. Se caleste ceapa, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia o facem astfel: O punem peste putin lapte indulcit (nu fierbinte) si o lasam sa creasca. Adaugam cateva linguri de faina. Ouale le batem cu grija si le mixam bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul, sarea si esentele. Punem faina intr-un vas mare, facem loc in mijloc si punem pe rand drojdia care intre timp a crescut, ouale batute spuma si restul de lapte. Framantam pana se incorporeaza toata faina si apoi punem putin cate putin uleiul si continuam sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma; Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa; Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, sa dospeasca marindu-si volumul; Dupa ce a crescut o vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se cerne intr-un bol adanc. Drojdia se amesteca cu 2 linguri de lapte cald si 1 lingura de zahar. Se toarna drojdia peste faina din bol si se lasa 15-20 minute sa creasca putin .Apoi se adauga restul de lapte, 2 oua, 3 linguri de zahar, sarea, esenta de vanilie.Cu o lingura amestecati bine compozitia. Apoi adaugati uleiul si amestecati. Se prepara umplutura de branza - se amesteca branza de vaci cu 4 linguri de zahar, 2 galbenusuri, vanilia, grisul si la alegere, coaja de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro