Cauta in 20.694 retete
De Paste, in toate familiile se pregateste friptura de miel. Daca ai nevoie de idei noi pentru prepararea carnii, noi dorim sa iti venim in ajutor... Mai mult decat orice, ai grija sa nu faci prea mult exces de mancare de sarbatori! Mielul nu este foarte usor de digerat si iti poate provoca oarecare neplaceri daca este consumat in cantitati considerabile... Este insa incredibil de gustos si vei vedea ca retetele pe care ti le recomandam vor adauga un plus de savoare acestui sortiment de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clocote, ca sa se lege.Mincarea se poate servi simpla, presarata ... si apoi se amesteca cu mincarea, imediat ce cratita s-a luat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete? apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg fasole, 3-4 cepe, 4 linguri ulei, 500 gr. rosii, 2 ardei, verdeata, sare, 1 lingura faina Mod de preparare: Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pana scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece. Se lasa sa fiarba mai departe si dupa ultimul clocot se adauga restul de verdeata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 fire de praz, 1/2 pahar lapte, 1 pahar smantana, 2-3 linguri cascaval ras, sare, o lingura unt Mod de preparare: Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert in apa sarata pana se inmoaie bine. Se scurge bine de apa, se pune intr-o cratita pe foc cu untul si laptele si se lasa sa fiarba inabusit, scuturind mereu cratita ca sa nu se prinda prazul de fund. Apoi se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, se toarna smantana deasupra, se presara cu cascaval ras si se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vita, ciuperci albe, cartofi, 2 morcovi, 1/2 l coniac, 1/2 l vin de masa rosu, ceapa,usturoi, condimente(piper, sare, tarhon, rozmarin, ulei de porumb, ulei de masline, 3 boabe enibahar, 2 boabe cuisoare, 1 capatina usturoi Mod de preparare: Se splala carnea si se pune intr-un castron destul de mare. Peste carne se pun 3 cepe curatate si taiate cuburi si citeva boabe de piper,enibahar, cuisoare. Se toarna peste carne coniacul si se acopera cu nylon si se lasa la frigider pana a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta traditionala familiala, gatita cu carne de vita in general si cu legume pe care le gasim iarna. Se serveste pe un mare platou cu un sos, mustar sau maioneza. Aceasta reteta o fac in fiecare an, minimum de 2 ori. Lasam zeama sa se raceasca, inlaturam grasimea si putem pune taitei sau diferite legume taiate in bucatele, astfel obtinem o supa. Sau daca va ramane carne fiarta, puteti sa faceti cu resturile o salata de boeuf sau un hachis parmentier. Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 kg...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
500 gr. cartofi, 1 ceasca de supa de carne (zarzavat), 2-3 castraveti murati, 2-3 linguri de ulei, 1 lingura de bulion Mod de preparare: Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei, se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele, se lasa sa fiarba inca 20 de minute. La sfirsit, se pune bulionul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci, 50 gr. pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie. Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , spre sfirsit, se pune in mincare. Dupa 10 minute de fierbere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lasa sa fiarba incet acoperit. Mincarea trebuie sa fie scazuta Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pana ce sosul scade bine (mincarea trebuie sa aiba foarte putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... uscate sau proaspete, iar capetele pot fi zimtate (mai ales pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
carne de gaina, 3-4 buc. gutui coapte, sare, 2 linguri de unt netopit, 2 linguri de zahar, 1/2pahar de vin alb, o ceapa, o lingura pasta de rosii Mod de preparare: Se rumeneste in unt ceapa tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Cind apa lasata de ceapa si carne a scazut, se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba incet, pe foc mic. Dupa 30 de minute, se pune zaharul putin ars (rosiatic), stins cu 2 linguri de apa. Gutuile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cuptor tinindu-se pana ce mincarea scade bine. Se rastoarna pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 salate, 1 ceapa, citeva linguri smantana, 2 rosii, sare, patrunjel, ulei, piper Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata marunt, se inabusa si se adauga salata felioare , sare si piper. Se lasa citeva minute sa fiarba inabusit in zeama de rosii Mod de servire Inainte de a se servi se amesteca cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. patlagele vinete de marime mijlocie, 1 lingura faina, 3 capatini de usturoi, 500 gr. rosii, 3 linguri ulei Mod de preparare: Trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun citeva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa ce apa din ele s-a scurs se dau rondelele prin faina si se prajesc in ulei la foc potrivit pentru ca sa se patrunda bine. Se curata usturoi se prajeste usor cu putin ulei se adauga rosii curatate de coaja, 1...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cratita se pune la cuptor. Mincarea gata trebuie sa fie scazuta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com