cazare litoral 2017
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cazare felix, australian tennis open 2017, nr 1 2017, cazare verde cu ciuperci, asul verde ultimul numar februarie 2017, asul verde ultimul numardin 2017, asul verde ultimul numar 2017, structura anului scolar 2017 2018, reteta din10.09.2017 vladut de la neata razvan si dani
Ceapa se caramelizeaza în unt si ulei la temperatura mica aproximativ o ora, amestecând din când în când. Cuptorul se preîncalzeste la 220 de grade Celsius si se coc cartofii dulci aproximativ o ora. Dupa ce s-au scos cartofii dulci de la cuptor, se pun nucile pecan la copt timp de 5 minute. Untul se topeste pe foc mic si se lasa deoparte. Dupa ce s-au racit cartofii, se curata de coaja si se adauga în robotul de bucatarie împreuna cu untul, laptele, sarea, nucile pecan si salvia. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata urzicile si da la o parte coditele, apoi spala-le în mai multe ape, pâna când ultima apa este limpede. Lasa-le apoi în apa fiarta cu sare timp de 40 de minute, astfel încât sa se înmoaie complet. Le iei cu spumiera si le pui pe o sita, iar zeama o pastrezi pentru prepararea supei. Curata si spala usturoiul, taie-l marunt si amesteca-l cu urzicile fierte. Pune untul sa se topeasca într-o craticioara, presara faina si amesteca totul cu zeama de urzici. Paseaza apoi urzicile cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , frica de mancare bulgareasca de litoral, un Alexandoupoli - am mai fost ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Pulpo a la Galega - Caracatita gatita in stil spaniol cu cartofi si smoked paprika
Adauga la favorite
In weekend m-am intalnit cu o frumoasa caracatita la raionul de peste de la Carrefour Baneasa. Statea nonsalanta pe pe un pat de gheata si nu stiu ce sinapse s-au legat dar brusc mi-am adus aminte de o polperias din Spania unde am mancat cea mai buna caracatita ever. Polperias sunt niste mici carciumioare originare din Galitia care sunt axate pe un singur produs: pulpo adicatelea caracatita. Ca stil sunt usor rustice si e foarte posibil sa vezi chiar si oloaiele gigantice in care fierb ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... fac vara localnicii. Pe acest litoral al saracului ne-a facut Ani ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Divina Toscana. Sau povesti cu chianina, chianti, brunello, vin santo, masline si oameni frumosi.
Adauga la favorite
Da ma, daca te duci in Toscana lasi toate gandurile frumos la usa si de-abia pe urma intri. Iti asterni dealuri pe obraji, iti faci sprancene din copacii drepti care marginesc un drum lung ce duce la un castel, iti desenezi buze rosii din sangiovese torni plumb minutarului de la ceas si abia apoi esti gata de dolce far niente. Toscana are o rezonanta de teritoriu boem-feeric-exclusivist. Aura Toscanei a fost desenata de stralucitor de penelul regizorilor de film care au inaltat si locuri ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Mai întâi, toaca ardeiul si caleste-l putin în ulei, apoi scoate-l si pune-l pe un blat. Bate ouale bine, adauga o lingura de apa si fa-le într-o tigaie ca pe o omleta pe care o întorci pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca la foc. Când omleta e bine facuta, tai-o în doua si pune câte o jumatate pe fiecare lipie. Poti sa pui si o frunza de salata, apoi adaugi ardeii în mijloc si rulezi lipia. La sfârsit, taie fiecare burrito în bucati mai mici.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ jumatate de ora separat pentru a obtine un preparat cât mai usor. Între timp se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul se toaca marunt, rosiile si cartofii cubulete si se arunca toate într-o oala cu apa si se pun si ele la fiert. Când dau o data în clocot, se adauga carnea pe jumatate fiarta, scursa de apa în prealabil. Se asezoneaza cu sare si piper, iar dupa înca o jumatate de ora de fiert se pune pasta de ardei dulce....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava mica pentru copt. Amesteca sosul iuite, boiaua de ardei si zaharul brun. Pune pulpele de pui în tava pentru copt si acopera-le cu un strat de sos. Acopera tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor si lasa timp de 20 de minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa pulpele la cuptor înca 20 de minute sau pâna când carnea este bine facuta iar sosul s-a îngrosat si a început sa se caramelizeze.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi cureti ciupercile, iar coditele le pui deoparte. Taie în forma de cubulete rosiile si coditele ciupercilor, apoi toaca patrunjelul si amesteca toate ingredientele. Adauga sare si piper, dupa care umple ciupercile cu amestecul format. Ai grija ca jarul sa arda domol când pui ciupercile pe gratar. Când furculita patrunde usor în partea laterala a ciupercilor, înseamna ca acestea sunt gata si le poti pune în farfurie. Se servesc ca atare sau ca garnitura la friptura preparata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie capetele vinetelor si feliaza-le pe lungime. Pune la fiert apa cu sare si las-o sa pâna clocoteste, apoi adauga sucul de lamâie si baga feliile de vinete în apa timp de un minut. Dupa ce le scoti, asaza-le pe câteva coli de hârtie. Urmatorul pas este sa calesti carnea într-o tigaie cu ulei. Adauga ceapa tocata si mai lasa tigaia pe foc cam doua minute, amestecând cu o lingura de lemn. Puen rosiile taiate cuburi într-o tigaie fara ulei, caleste-le putin si adauga pasta de rosii,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta grozava, sanatoasa si de regim. Nu trebuie sa lasam pestele mai mult timp la cuptor pentru ca se va usca. Daca faceti cartofi natur incercati reteta asta, se topesc in gura Pestele : 2 bucati chefal (1 kg) 1 lamaie mica felii 1/2 legatura patrunjel 1 ceapa mica taiata felii 4 catei mari de usturoi intreg 1 pahar de vin sec sau demisec Ulei de masline Sare si piper proaspat macinate 1 lgt vegeta Garnitura : 500 gr cartofi albi Apa sa-i acopere cu 1-2 degete maxim 1/2 legatura...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... locul lui: vesel si stralucitor! Cazarea a fost de milioane!!! ...ne-am ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Portii pentru 4 persoane, foarte bune, potrivite pt post 250 gr paste barilla Rosii cherry vreo 6-8 3-4 cepe mari albe si rosii 1 capatana de usturoi 3-4 felii de telina Tije de telina Frunze de telina 1 morcov mare 1 capia rosu mare 1 capia verde mare 1 dovlecel mic Ulei de masline Patrunjel Busuioc Masline kalamata 1 ceasca de vin alb Parmezan Pasta de rosii Sare, piper macinate Oregano Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa taiata marunt si o parte din verdeata tocata. Rasnim sare si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius si unge cu putin ulei o tava întinsa de copt. Amesteca într-un bol fulgii de cartofi, parmezanul ras si granulele de usturoi. Scufunda bucatile de pui în untul topit, apoi da-le prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a le acoperi complet. Asaza-le în tava pregatita si pune la cuptor pentru 45 -60 de minute, pâna când bucatile de pui sunt rumenite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge ulei din abundenta într-o tigaie adânca. Într-un castron mare se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se toarna laptele, ouale batute si uleiul si se amesteca pâna la omogenizare. Se adauga merele si se amesteca pâna când acestea sunt distribuite uniform. Cu o lingura se ia din aluatul obtinut si se prajesc pe ambele parti pâna când gogosile devin aurii. E important sa fie prajite în serii mici, astfel încât acestea sa nu fie aglomerate. Se scot din ulei...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Fierbe cartoful în coaja timp de aproximativ 20 de minute, pâna când devine moale si îl poti întepa cu furculita. Scoate-l din apa, curata-l de coaja si taie-l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi pusa la cuptor. Adauga ceapa si feliile de dovlecel. Asezoneaza cu sare si piper si soteaza timp de 4 minute sau pâna când se înmoaie putin. Adauga si feliile de cartofi si caleste toate legumele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pachet scoici 1 capatana de usturoi 2 rosii potrivite 1 crenguta de busuioc 1 legatura patrunjel 1 cana de vin alb sec 1/2 ardei iute Ulei de masine Unt Timp de 1 minut calim in ulei cativa catei de usturoi zdrobiti dupa care punem ardeiul taiat felii si curatat de seminte. Adaugam rosiile cuburi, o parte din patrunjel si busuioc. Cand s-a legat sosul punem scoicile, untul si patrunjelul. Acoperim si lasam la inabusit iar cand e gata punem vinul si potrivim de sare. Mai punem patrunjel si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com