Cauta in 16.330 retete
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Incepem sa montam desertul in pahare astfel: o lingura de crema, o lingura ... si continuam astfel pana umplem paharele. Decoram cu frisca si sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din grau dat la piua sau din arpacas (orz macinat dur). Coliva este o ofranda adusa ... casa insa in majoritatea colivelor gasim grau/arpacas fiert, nuca, zahar ... dintre variante. Reteta: Coliva Ingrediente: 800 grame arpacas 500 grame zahar 500 grame nuca macinata ... cutit de sare Preparare: Spalati arpacasul in mai multe ape reci ... 2 litri de apa rece....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Arpacasul se alege si se spala de 9 ori in apa rece ... cam 2 ore, timp in care arpacasul absoarbe o mare cantitate de apa ... (daca nu puneti suficienta sare, coliva nu pare dulce). Se adauga ... , framantand cu mana. Se aranjeaza coliva pe un platou, se netezeste ... si cernuti sau diverse ornamente. Coliva se pastreaza la frigider. - 1 kg arpacas, 1 kg zahar, 5 l apa, 300-400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Mama facea cea mai buna coliva. A invatat de la mama ei ... aduc si acum aminte de coliva pe care o facea bunica mea ... , este sa aiba multa nuca. Coliva se face cu rabdare, cu ... ). In timp ce se prepara coliva se rostesc rugaciuni pentru sufletul ... mare, am folosit : - 500 g arpacas/ grau pentru coliva - 1,5 cana zahar - 1.5 cana ... si se folosesc pentru a imbraca...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... retete traditionale, cum ar fi coliva sau racituri (sau cotoroage, cum ... cca. 60 de persoane: - 4 kg. arpacas sau grau - 2 linguri sare - 15 ... de litri, si e recomandabil ca arpacasul sa se fiarba seara, pentru ... . Mod de preparare: Se alege arpacasul (se curata de impuritati) si ... , daca e cazul. E bine de stiut ca arpacasul se poate si inmuia cate ore bune ... ornat :) Cam...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... dozajul. E la fel de important cat pui ca si ce pui ... sunt cele mai sanatoase. Cu cat mai verde, cu atat mai ... mari sa devii dependent. In paharul verde am combinat : 1 mar, 2 portocale ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... si prezentat in varianta la pahar. Gustos si foarte aratos e un ... de mascarpone. Asamblam desertul in pahare alternand straturile astfel: biscuiti, capsuni ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fost chiar surprinsa sa vad cati GOSPODINI sunt. Se pare ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 50 gr musli fruncte tropicale 150 gr iaurt simplu 2 rondele de ananas Se obtin doua pahare.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... piscoturile in bucati potrivite pentru paharele de servire. Treceti piscoturile 1 secunda ... inainte de servire. Tiramisu la pahar se serveste ca atare, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... adaugam in compozitie. Luam cateva pahare si le umplem cam un ... rapid in cafea. Adaugam in pahare un strat de piscoturi. Punem ... si la final crema pana umplem paharele. Presaram cacao deasupra. Dam ... cu sticksurile cu finetti fiecare pahar. Se serveste rece direct de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foile( se fac 3 foi din compozitia de jos) 500 gr Faina 150 gr Margarina 2 Galbenusuri de ou 1 Praf de copt 100 gr Zahar Smantina (cit cuprinde pt foi) Coaja de la o lamaie Toate acestea de amesteca impreuna (margarina,zaharul,galbenusurile) intr-un castron. Faina se amesteca separat cu un praf de copt dupa care se pune in castron,se adauga smantina pt avea in final un aluat bun de lucrat cu el .Coca obtinuta se inparte in 3 si se vor face 3 foi care se vor coace pe dosul tavi la foc normal(...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... mai stiti si putina matematica, cat sa inmultiti cantitatea de zahar ... 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi mult? O fi ... contin cam tot atata zahar cat cele pe baza de cola ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Data viitoare cand iti vei petrece jumatate de zi frecand tigaile si cratitele de pete "nesuferite", care nu se dau duse, aminteste-ti sa iti arunci privirea si pe acest ghid! Crede-ma, te va scuti de o gramada de nervi si de timp pierdut... De la sucul de rosii "turnat" cu generozitate pe covor pana la mainile patate, avem grija de tine! Iti scoatem orice pata! Tigaile din fonta Freaca petele cu o "minge" din folie din aluminiu si sterge apoi vasele cu o carpa moale. Sucul de fructe Nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La inceput a fost mancarea. Simpla, bruta, ca atare. Ca necesitate fiziologica. Mai apoi a fost masa. Cu tot aranjamenul ei. Ca organizare si mijloc de socializare. Si, pentru ca nu era de ajuns, au urmat moda si trendurile ei. Pentru ca niciodata nu a fost la fel de cool sa mananci si sa vorbesti despre mancare cum e acum. Noile religii sunt culinare. In ce si cum crezi. In marea masa a oamenilor care mananca pur si simplu sau a celor pentru care masa a ramas un act social se disting cei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 6 galbenusuri 200 gr zahar 2 linguri lapte 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat 2 cani cafea tare un pachet mare piscoturi cacao Mod de preparare: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin cremoase. Adaugam laptele amestecam si punem pe foc la bain-marie. Fierbem amestecand pana nu se mai simte zaharul fara a da insa in clocot. Dam deoparte si lasam comp ozitia la racit. Cand compozitia este rece adaugam branza mascarpone si mixam bine....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com