Cauta in 21.292 retete
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa nu faca cocoloase (putin, cate putin, punem din ciorba peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acest timp, se pun galbenusurile in mixer. Cind siropul a scazut cat trebuie, se da drumul la mixer la maxim si se varsa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ouale fierte si serviti salata cat e proaspata. Conform traditiei, nici o leguma din salata Nicoise nu trebuie fiarta sau prajita. - 500 g peste dezosat (alb sau rosu), 3 oua, 6 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in compozitie, care incepe sa creasca si se ingroasa (nu trebuie fiarta). Se amesteca separat untul si mierea; se adauga apoi, treptat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Kalamata 7-8 gogosari micuti grecesti umpluti cu feta condimentati( iuti atat cat trebuie) 1/4 lingurita oregano 3 oua un praf de sare un praf de ... ..atentie sa nu se arda, trebuie doar sa se inmoaie putin ... luam din el o bucata mica cat un pumn pentru snururile de ... o intindem pe foaie de copt cat tava, asezam in forma de ... . Impletim trei snururi din doua cate doua suvite....
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
1,5 kg de fructe, 6-700 gr zahar Mod de preparare: Se curata de coaja si de simuri merele si perele. Se curata de pileita prunele si piersicile. Se amesteca cu zaharul, se lasa putin sa-si lase zeama, apoi se fierb impreuna si se leaga cat trebuie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... arda, sa nu se rascuceasca. Trebuie sa aiba o forma lunguiata, sa fie destul de moale inauntru si totusi densa si rumena, cat trebuie. Se trece imediat pe farfuria pregatita dinainte, asezand-o frumos peste ... -o imediat. Laptii si tonul nu trebuie sa fiarba, caci ar risca ... amesteca bine cu ouale. Farfuria trebuie sa fie adanca, pentru ca ... fi servit cu lingura. Farfuria trebuie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cat trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si sa nu se arda. Trebuie sa aiba o forma lunguiata, sa fie destul de moale inauntru si totusi densa si rumena, cat trebuie. Se trece imediat pe farfuria pregatita dinainte, asezand-o frumos peste ... -o imediat. Laptii si tonul nu trebuie sa fiarba, caci ar risca ... amesteca bine cu ouale. Farfuria trebuie sa fie adanca, pentru ca ... fi servit cu lingura. Farfuria trebuie sa fie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. burta de vaca, 3-4 oase, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina de patrunjel ... Mod de preparare: Ciorba de burta trebuie preparata din primele ore ale diminetii sau chiar din ajun deoarece burta fierbe foarte greu. Se spala foarte bine burta, se opareste si se curata de pielita, frecind ... cu malai, pana se albeste. Burta si oasele bine spalate se ... bine acoperita. Dupa ce atit...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , preferabil de vitel de casa, (burta de comert se spala in ... Mod de preparare: Se pune burta la fiert impreuna cu ghearele ... in apa. Cand burta este fiarta dar totusi tare, se scoate si se pune sub ... . Cand morcovul sticleste, se pune cate un polonic din zeama rezultata la fierberea burtii. Se lasa la fiert la ... omogenizeaza cu zeama se pune burta taiata. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta, 1 kg oase, 1 telina, 2 morcovi, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de ... , 2 cepe, 1-2 linguri otet, sare Mod de preparare: Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ajun. Se spala bine in mai multe ape burta si oasele. Se freaca cu ... apoi zeama si se adauga burta taiata felii subtiri. Se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta curatata, 1/2 kg zarzavat de supa (morcov, patrunjel, telina), o ceapa ... , pana cind se inmoaie bine burta, completind cu apa atunci cind aceasta scade. Burta fiarta se scoate din supa, se taie fisii de 1/2 cm pe ... supa strecurata, completind cu apa cat dorim sa fie de deasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... boabe, sare Mod de preparare: Burta si piciorul de vitel se ... la foc potrivit. Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru 10 portii: 2 kg de burta de vaca, 3 litri de apa ... untura, sare Mod de preparare: Burta si picioarele de vaca se ... -le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza ... cu sare. Se spumeaza in timpul fierberii. Cand burta este aproape fiarta, se adauga morcovii, telina si ceapa curatate, spalate ... taiat marunt si piperul. Cand burta si picioarele au fiert se scot si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Specialitate sezoniera, slanina fiarta de porc  aita (usturoiata) si boita  este ... iarna pe platourile de aperitive. Fiarta intr-un amestec aromat sau ... incercata cu siguranta! Reteta: Slanina fiarta Ingrediente: 1 kilogram de slanina subtirica (de pe burta porcului ... intra usor in slanina, inseamna ca este fiarta. Daca nu este fiarta complet, continuati fierberea inca 10 minute si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune burta la fiert impreuna cu picioarele de porc, doua ... deasupra la fel cu o greutate pentru a tine burta in apa. Cand burta este fiarta dar totusi tare, se scoate si se pune sub ... . Cand morcovul sticleste, se pune cate un polonic din zeama rezultata la fierberea burtii. Se lasa la fiert la ... smantana si usturoi pisat - 2 kg burta, preferabil de vitel de casa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro