Cauta in 21.292 retete
Nu mai stii cum sa te racoresti in zilele caniculare? Iata patru bauturi care te revigoreaza si iti redau energia de care ai nevoie pe parcursul zilei. Cafeaua, berea si bauturile carbogazoase nu constituie solutia pentru o hidratare optima pe perioada verii. Mai mult decat atat, stim ca bauturile alcoolice si cafeaua deshidrateaza organismul. Asadar, avem nevoie de apa. Iar daca uneori te saturi de apa, ai la indemana numeroase combinatii de fructe pe care le poti pune in blender si sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate ingredientele pentru blat se amesteca cu telul sau cu mixerul, iar compozitia se pune în tava la foc mediu pentru aproximativ jumatate de ora. Când e facuta, prajituta se crapa fin la suprafata. Pentru glazura, se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc, având grija sa nu se lipeasca si asteptam pâna se topeste zaharul. Se lasa la racit 4, 5 minute si se adauga 2 lg de unt/ margarina. Între timp, blatul se lasa la racit, apoi se taie marginile si bucatile ca pentru servire,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai doriti. Spumam ori de cate ori este nevoie si scoatem ... zeama, presaram sare si piper cat sunt inca fierbinti, ii stropim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mai stiti si putina matematica, cat sa inmultiti cantitatea de zahar ... 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi mult? O fi ... contin cam tot atata zahar cat cele pe baza de cola ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
400 g macaroane, 100 g cascaval, 2 oua, 75 g unt, 1 lingura pesmet, sare Mod de preparare: Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si jumatate din unt. Cu restul de unt se unge o forma cu capac, se presara cu pesmet, se toarna amestecul, se acopera si se fierbe pe baia de apa, in cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Cand sunt gata, treci carnea fiarta prin masina de tocat, dai ... le prajesti in ulei doar cat sa prinda culoare caci ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 limba de vaca sau 3-4 limbi de porc(cam 1kg), 2 cepe, 1 patrunjel, 1 morcov, 1 foaie dafin, 4-5 boabe ienibahar, sare, sos de hrean, de mustar sau de bulion Mod de preparare: Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul si se indeparteaza gitlejul, se asaza in cratita cu apa rece si se pune la fiert la foc mic. Dupa ce se ia spuma, se adauga ceapa, zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se lasa sa fiarba incet, acoperit cu capac, la foc mic, trei ore. Se scoate din apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocotita cca 1/2 ora. Cind este fiarta, se rastoarna pe farfurie si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cesti pline de malai, 4-5 cesti apa, o lingurita sare Mod de preparare: Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand clocoteste apa, se toarna malaiul, tot dintr-o data, despicandu-l cu facaletul. Se lasa sa fiarba jumatate de ora, apoi se amesteca bine. Se turteste putin cu dosul unei linguri de lemn muiata in apa, se mai lasa sa rabufneasca de cateva ori, apoi se rastoarna pe o farfurie groasa sau pe un fund de lemn rotund,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocotita cca 1 ora. Cind este fiarta, se rastoarna pe farfurie si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Malai Unt Lapte gras Telemea veche de oaie Oua de tara Punem putin lapte la incalzit si adaugam malai in ploaie. Amestecam in continuu si mai punem lapte treptat pana fierbe malaiul. Adaugam branza si unt si omogenizam. Fierbem oua moi si le punem deasupra. Mamaliga facuta cu lapte e dementiala
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1/2 kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri de zahar, 50 g stafide, 50 g unt, 1 felie franzela muiata in lapte, coaja de lamiie. Pentru sos: 3 galbenusuri, 3 linguri zahar, 1/4 l vin Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, branza data prin sita, stafidele alese si spalate, coaja de lamiie rasa, miezul de piine si se amesteca bine. La urma se adauga si albusul spuma si se mai amesteca. Se pune compozitia intr-o cirpa subtire, se da forma rotunda si se pune la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg varza acra, 1/2 kg carne de porc,oaie,vita sau de pasare grasa, 100 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 g orez, o foaie de dafin, piper, ienibahar, cimbru, marar, smantana. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, direct in oala sub presiune, numai un minut, se adauga carnea tocata, se amesteca 2 minute, ca sa se coaguleze la suprafata, apoi se pune varza taiata, condimentele, cimbru, marar, o foaie de dafin si 1/2 l apa fierbinte; se amesteca bine totul,se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de pui, mujdei de usturoi, otet, condimente Mod de preparare: Se face o supa de pui (sau de gaina) sau se face o supa la plic de pui (in acest caz durata maxima de preparare este de 20 minute). Se prepara supa, dupa care se adauga mujdeiul de usturoi si otet dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Poti citi pe Tedoo.ro un post scurt si la obiect care raspunde acestei intrebari.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
4 teline, 4 cepe, 150 g untdelemn, 1 lingurita sare, 100 g masline, 1/2 lamiie, 1 foaie dafin, patrunjel verde Mod de preparare: Se curata telinele si se taie bucatele potrivite. Se pun la fiert intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu sare, ceapa curatata, taiata marunt, untdelemnul si maslinele, pana se moaie telina. Se adauga si o foaie de dafin. Nu se amesteca in timpul fiertului. Mod de servire Se serveste rece, cu patrunjelul verde tocat si zeama de lamiie, in vasul in care a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fierbem papadia in apa clocotita cu putina sare, 20-30 minute. Strecuram, racorim cu apa rece, lasam sa se scurga si o tocam pe un fund cu un cutit de bucatarie. Adaugam otet, ulei, sare si piper, dupa gust. Servim direct sau pe crutoane de paine, facand astfel canapele de papadie. - 1 kg frunze de papadie tanara, 3 linguri de ulei, 1 lingura otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro