Cauta in 16.703 retete
Se face un aluat cu o cana apa,o cana ulei drojdie un praf de sare si o lingura zahar +faina cat cuprinde.Dupa ce dospeste se intinde o foaie subtire care se unge cu ulei si se pune 1\2 din umplutura cu bostan.Se ruleaza,se procedeaza la fel si cu cealalta 1\2 de aluat si umplutura.Se da tava la cuptor.Dupa 45 min. se scoate ,se pudreaza cu zahar vanilat.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... introduce la cuptror,si se tine pana devine usor rumenie la suprafata.Se poate servi atat calda cat si rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se adauga apa foarte rece, cate 1 lingura o data si se framanta scurt si foarte rapid, atat cat sa se lege compozitia . Nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... serveste cu dulceata si smantana, cat sunt inca caldute. Sfat Eva ... sarate cu iaurt sau alaturi de mancare de varza sau sarmale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se incalzeste putin laptele ,se adauga drojdia ,zaharul si sarea ,faina cat cuprinde ,se framanta un aluat mai moale care se lasa la crescut o ora , Se ia cate o bucata din aluat se intinde ,se pune cate o lingura de branza dulce se impacheteaza se lasa la crescut in tava unsa si tapetata cu faina 30 minute ,se ung placintele cu ou batut si se dau la cuptor pana se rumenesc Se pudreaza cu zahar Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca ... care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este vara vreau sa mananc cat mai multa inghetata. Bucuria mea ... ) - 400 gr iaurt (de preferat cat mai gras) - 3 - 4 linguri de miere ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... se pipereaza atat in exterior, cat si in interior. Cei 2 catei ... da vasul la cuptor atat cat sa se topeasca untul, apoi ... presarat pe deasupra.Se mai tine sosul pe foc, amestecand continuu ... la cuptor si se mai tine pana cand se rumeneste frumos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la congelator niste amestec pentru sarmale, adica condimentat, aranjat tot). Pentru ... cap cam 20 de min, cat sa se inmoaie dovleceii de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cu faina din hypermarket. Doamneeee, cate feluri de faina se gasesc ... de sare (in functie de cat de sarata vreti painea, eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Preparare: Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful de copt si mirodeniile iar la final faina atat cat trebuie ca aluatul sa poata fi modelat in bilute mici. Formam bilute mici din aluat si le coace la cuptor dupa care le scobim inauntru lasand loc pentru crema. Crema se face dupa ce am terminat de copt tot aluatul amestecand coca din scobitura acestuia cu margarina,esentele,zaharul si cacaua.
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin zahar, iar deasupra asezati cate o visina si putin unt. Daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa intr-un vas apoi se adauga zaharul si praful de sare impreuna cu esenta de rom si uleiul.Faina dse adauga in ploaie si se bate bine sa nu faca cocoloase.Se pune in functie de cat de groase vrem sa iasa clatitele. Se pune tigaia la incins si se unge cu putin ulei. Se adauga aluat cu polonicul si se intinde bine. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se umplu cu dulceata dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 kg de faina, 2 oua, drojdie cat o nuca, frecata in prealabil cu ... si apa sau lapte caldutz cat cuprinde( adica pana iese un ... nu se intampla, mai adaugati cate putina faina. Aluatul se lasa ... de baghete lungi. Se rasucesc cate doua, apoi in 4 ca sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va sfarama gnocchi) puneti unul cate unul branza rulata prin faina ... pana e gata. Se scot unul cate unul, se scurc si se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mai usora si rapida reteta. Ingrediente: - crap (cate bucati, depinde de cati meseni sunteti) - ulei de masline - condimente pentru peste, sare si ... si sare, atat in interior cat si in exterior, il condimentam ... in care am pus ulei cat sa ii acopere bine fundul ... de coacere depinde si de cat de patruns va place sa ... e mai bine sa il verificati cat de des. Garnisim de obicei...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... am vrut sa le fac cat mai simple sa vad daca ... :)) ) Formam chiftelele (eu imi pun cate un pic de ulei pe ... mare pentru a le da o forma cat mai rotunda; nu-mi iese ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com