Cauta in 21.308 retete
... tau! Ingrediente si cantitati: 500 g. cascaval (mai mult sau mai putin ... de preparare: 1. Se alege un cascaval cat mai gras, care se ... prea grasa, nici prea subtire). 3. Cascavalul "tavalit" prin acest "sos" se ... mult inalt decat plat). 4. Pe cascaval se poate pune putina boia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ce sa te temi. Pana la urma, isteria si panica ... (cca 1 kg); 350 g masline; 150 g cascaval ras; 200 g ciuperci; 2 linguri margarina ... putina sare, apoi se repartizeaza cascavalul. Deasupra se presara busuioc tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fine si se prajesc putin, pana ceapa devine lucioasa, de preferinta ... razatoare, care se prajesc putin (pana iese apa din ele), dupa ... , dar sosul trebuie fiert bine, pana se inmoaie ceapa. Carnea: De ... , piper, delikat, se mesteca continuu pana incepe sa aiba un aspect ... asezam pastele pe care punem cascaval ras din belsug (atentie, pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 praf de boia dulce; 30 g cascaval ras; sare; piper. Mod de ... sa acopere suprafata de carne, pana se epuizeaza toata compozitia si ... cu o clatita si se presara cascaval ras. 4. Forma se pune, timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu 30 g de branza sau cascaval rase. Le adaugi la pasul ... , amestecand din cand in cand, pana cand napii devin moi. 3. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri de untura o lingura de cascaval sare Mod de preparare: Carnea ... pesmet amestecat cu o lingura de cascaval ras. Se prajesc in grasime ... lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sugestii atunci cand intri in pana de idei: Alege fructe care ... sandvisuri pentru pachetel - baghetele de cascaval si cateva felii de sunca ... ceapa la calit in ulei, pana devine aurie. Amesteca in mod ... foc si continua sa amesteci pana cand aceasta da in fiert ... foc inca 10-15 minute, pana cand cartofii se fierb si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a le pastra proaspete cateva ore, pana cand le vei pune pe ... trebuie lasate sa se coaca pana devin fragede, timp de aproximativ ... servesc imediat. Ardei copti cu cascaval O reteta foarte gustoasa, care demonstreaza ... si cantitati: 1 1/2 cana crutoane 3/4 cana cascaval ras 3/4 cana rosii taiate marunt ... de 25-30 de minute, pana devin fragezi. Gata! Salata din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in plin sezon din martie pana in mai si din septembrie pana in octombrie. Are cea mai buna aroma proaspat, insa este ... faina; 500 ml lapte; 130 g cascaval; 1 lingura pesmet; 1 lingura leustean verde ... fiert, taiat foarte marunt, 100 g cascaval ras, galbenusurile, leusteanul tocat, sarea ... cald, presarat cu restul de cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri ... intr-o tava, se presara cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din lemn in bucatele de cascaval taiate cuburi sau in felii ... pot fi puse "la gheata" pana inainte de masa. Asigura-te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca va propun reteta de cascaval pane, o reteta culinara atat de ... fac eu :)) Ingrediente: - 4-5 felii de cascaval - 2 oua - faina - pesmet - sare si ... avea o crusta frumusica pe cascavalul pane. Dam cascavalul prin faina, apoi ... crocant si capata culoare. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele ... ramane nafacut. Noi am mancat cascavalul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ca nu prea am avut ce posta. Ieri am facut cascaval pane. Nicio filosofie. Doar ca vorbind cu o prietena, aceasta mi-a spus ... :))) si am apucat sa o fac. :) * cascavalul se taie felii, de grosimea ... ne plac mult fasii de cascaval, se patrund mai bine si ... ambele parti la foc mediu, pana sunt rumenite frumos * se serveste ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... , lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de ... , ou (bine batut cu furculita, pana cind se face putina spuma ... . O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta 3-4 minute la foc ... imediat se aseaza feliile de cascaval, care se prajesc pe ambele parti pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se amesteca cu faina, sarea ... laptele si se framanta bine, pana ce nu se mai lipeste ... se lasa sa se odihneasca, pana se prepara salata. Se curata ... sa fiarba, se adauga, pe rand, fasiile de cascaval, circa 2 minute, pana ce se rumenesc ... tin la cald, in cuptor, pana se prajesc toate. Se servesc ... salata preparata anterior. Fasiile de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g cascaval 2 oua faina pemet sare piper Cascavalul se taie felii groase de 7 mm. Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet. Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul. Se scoate cu grija si...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite ... , ou (bine batut cu furculita, pana cand se face putina spuma ... . O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbanta 3-4 min. la foc ... imediat se aseaza feliile de cascaval, care se prajesc pe ambele parti pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari. -...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul, taiat felii de grosimea unui deget, se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte. Se serveste imediat. - 12 felii cascaval, 1-2 oua, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... joaca usor toate in tigaie pana cand untul se topeste si ... ou crud deasupra, se presara cascavalul ras. Acesta se pune mai ... omletei. Eu am avut un cascaval de casa, dar, fiind ceva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul in faina Se adauga cascavalul ras peste ingredientele din castron ... de 15-20 de minute, pana ce se rumenesc frumos. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro