Cauta in 16.331 retete
... o lasam sa se raceasca. Peste carnea tocata punem ceapa taiata marunt ... moale ,nu dura, sa iasa sarmalele pufoase .Mai adaugati suc de ... inca dura ! Incepem sa impachetam sarmalutele in felul urmator : asezati pe ... o cratita si incepem sa asezam sarmalutele,pe randuri. Dupa fiecare rand ... cateva frunzulite de marar. Acoperim sarmalutele cu apa ,cat sa le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Urmatorul pas este sa calesti carnea într-o tigaie cu ulei. Adauga ... . Pune pe felie de vinete carnea tocata, dupa care o rulezi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc si cea de pui se spala si se ... . - 1 pachet aluat de foetaj, 500 g carne de porc, 1 piept de pui, o bucata fenicul, 100 g mazare, un morcov, 25 g stafide ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama ... au fiert corcodusele. Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel. - 100 g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se framanta bine cu carnea, oul si pesmetul. Se umplu ... . - 2 castraveti mai mari, 1 ceapa, 400 g carne tocata (porc si vita), 1 ou, 2 linguri pesmet, sare, piper, 100 g costita afumata (bacon), 20 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala carnea, se taie felii si se prajeste in ulei ... in uleiul in care s-a prajit carnea cu o ceasca de apa. Se ... min., dupa care se adauga carnea si o ceasca de supa de carne sau de apa calda. Mincarea se sareaza dupa gust si ... serveste calda, cu mamaliguta. - 1 kg carne de porc macra, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeata tocata, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pina cind incep sa se rumeneasca deasupra. Se serveste calda. - 75 g taitei fara ou, 100 g carne de pasare, 1 ou, sare, 15 g unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt, dupa care se adauga carnea tocata, boiaua dulce, sarea si ... ia de pe foc cand carnea este bine prajita. Intr-o tava ... piure, apoi un strat de carne, apoi un alt strat de ... prin casa. - 2 kg cartofi, 1 kg carne tocata (poate fi de vita ... margarina, 2 linguri smantana, 1 lingura ulei, 100 g branza mozzarella sau cascaval. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc ... in interior si asa obtinem sarmaluta din foi de vita cu ... este cel mai frumos de sarmaluta,sarmaluat cu doua dopuri.Prazul ... in oala cat sa cuprinda sarmalele si punem oala la fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pare complicat sa pregatesti sarmalute? Daca urmaresti cu atentie instructiunile ... la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: Pentru umplutura: 500 grame de carne tocata de ... bors (sau cat sa acopere sarmalele) 1 ceasca cu bulion de rosii ... care frunzele bune merg la sarmale, iar restul se toaca fideluta ... de cimbru Mod de preparare: 1. Sarmalutele moldovenesti se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuburi iar morcovii rondele. Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele ... foc mic.O mare parte din carne o scoatem dupa ce s-a fiert si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina. - 300-400 g carne, 2 buc. cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Speli carnea, o tai bucati si o condimentezi cu sare, piper si maghiran ... marunt, o calesti in ulei, adaugi carnea, torni vinul si lasi la fiert la foc mic. Cand carnea a fiert pe jumatate, adaugi slanina ... patrunjel ii sporeste savoarea. - 1 kg carne de vita, 300 g slanina afumata ... g smantana, 200 ml vin alb, 100 ml ulei, maghiran, piper, usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , in tot untul sau untdelemnul. Carnea se trece prin masina de ... , cu legume crude sau muraturi. - 1/2 Kg de carne porc, amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, 200 g franzela, 300 ml lapte, 250 ml smintina, 100 g ceapa, 30 g faina, 100 g unt, margarina sau untdelemn, 4 oua mari, un virf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie fara ... , 150 g rosii, 1 legatura busuioc, 250 g carne tocata, 150 g orez fiert (50 g crud), 100 g branza telemea, sare, piper. Pentru ... ml suc de rosii, 100 g masline verzi umplute. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se taie carnea felii, cat mai subtiri, se bat feliile ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ... arunca apa si se spala carnea si se pune iar la ... se inlatura oasele apoi taiem carnea bucatele mai micute.Punem la fiert iar zeama cu carnea adaugand cartofii taiati cuburi si tocana ... .Reteta bunicii era sa fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust special si dulce si cartofii ii fierbea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toci cepele si le calesti in ulei.Ciupercile curatate si spalate,se taie marunt si se pun peste ceapa.Se adauga si orezul spalat,2 linguri pasta de rosii,sare,marar,piper si o ceasc ade apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.Lasi amestecul sa se raceasc aapoi se fac sarmalute.Se asaza sarmalele in oala,in randuri suprapuse.Se toarna peste ele apa,sucul de rosii si o foaie de dafin.Se fierb la foc mic 1 1/2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si ... , acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro