Cauta in 16.331 retete
... amaruie rasa. Se serveste in cana decorat cu boabe de cafea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cafeaua vieneza este mai mult tare decat dulce, dar este delicioasa ... viata! Ingrediente: 1/2 ciocolata neagra 2 1/2 cesti cafea tare 1 1/2 ceasca frisca 2 lingurite zahar ... de ciocolata Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este delicios si se pregateste in doar cateva minute, utilizand un blender. Ingrediente si cantitati: 1 ceasca de cafea, tare si rece 1 ceasca lapte rece 10 cuburi de gheata 1 plic cu praf de budinca de ciocolata 2 lingurite cu pudra de cacao alune macinate, dupa gust zahar, dupa gust Mod de preparare: Amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui blender, pana cand gheata s-a maruntit si ai obtinut o bautura consistenta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare este asemanator unei cafele banale, insa ceea ce deosebeste ... unica. Ingrediente si cantitati: 6 linguri cafea 1/4 linguri coriandru 4-5 boabe cardamom zahar frisca gheata pisata Mod de preparare: 1. Pune ... si mirodeniile in filtrul de cafea si pregateste-o ca de obicei ... zahar si adauga 5-6 cuburi de gheata, apoi adauga cafeaua. 3. Decoreaza paharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta se va folosi cafea instant, shake-ul nu va ... apa foarte rece, sau chiar gheata pisata. Varsati totul intr-un ... pahare de sampanie sau martini. Ornati cu cateva boabe de cafea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... loc, cafenele cochete te asteapta nu numai cu specialitatea de cafea vieneza (cu frisca) si faimoasele strudele, dar si cu meniuri de ... la chioscurile vanzatorilor stradali. Gustarea vieneza prin excelenta, carnatii se vand ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune cafeaua si mirodeniile in filtru de cafea si pregateste-o ca de obicei, apoi las-o la racit. Intr-un pahar inalt, dizolva 1 sau doua lingurite de zahar si adauga 5-6 cuburi de gheata apoi adauga cafeaua. Decoreaza paharul cu frisca si bucura-te de gustul unic al cafelei Thai. - 6 linguri de cafea, 1/4 linguri de coriandru, 4-5 boabe de cardamom, zahar, frisca, gheata pisata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara o cafea tare, bine indulcita. Se amesteca cu smantana, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca. Se pune lichidul in termos, adaugandu-se cuburile de gheata. - 6 cesti cafea tare, 6 linguri smantana, 6 linguri coniac, 12 lingurite zahar, 6 cuburi gheata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin ... ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Degustarea unei cafele fierbiti este un deliciu, dar pentru cine nu ... cantitati: 1 jumatate de ceasca cu gheata pisata 2 cescute espresso 4 lingurite de ... vanilie si o cescuta frisca, apoi gheata pisata. Amestecati pentru cca 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado în blender si amesteca pâna obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce toate ingredientele sunt perfect încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta în boluri pentru servit si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pricomigdale si crema aromata cu cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare ... pudra vanilat - 2 galbenusuri - 3 linguri de cafea neagra - un pliculet de cappuccino ... inghetata crocanta cu nuci si cafea. - daca nu gasiti foi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Prepara un ibric de cafea neagra, foarte tare si adauga cateva ... foarte rece si o cana de gheata pisata. Se serveste in pahare inalte. - 4 lingurite cafea, citeva picaturi de extract de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... familializati cu acesta specialitate de cafea, din baruri si restaurante. Afla ... cafea foarte tare de filtru (sau ibric) racita 4 cuburi de gheata Frisca sau lapte, dupa gust ... sau frisca si cuburile de gheata. Se amesteca cu shakerul timp ... , pepsi, american cola) 3 cuburi de gheata 2 lingurite de zahar Frecati cafeaua ... obtineti o spuma. Pisati cuburile de gheata in alt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
BLAT Se topeste ciocolata la bain-marie, impreuna cu untul, amestecand pana devine o crema matasoasa. Se lasa apoi la racit, pana la temperatura corpului, amestecand pentru a preveni formarea pojghitei. Se adauga zaharul si ouale, pe rand, cate unul. Dupa omogenizare, adaugam faina, sarea si semintele de vanilie, iar la final, dupa ce compozitia e unitara, punem si ciocolata maruntita. Compozitia astfel rezultata se toarna intr-o forma rotunda (24-26 cm), cu fund detasabil (ar fi cel mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro