cafea vieneza cu gheata
Pagina 2 din 5
... Degustarea unei cafele fierbiti este un deliciu, dar pentru cine nu ... cantitati: 1 jumatate de ceasca cu gheata pisata 2 cescute espresso 4 lingurite de ... vanilie si o cescuta frisca, apoi gheata pisata. Amestecati pentru cca 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau pe bain-marie, apoi las-o la racit. Pune avocado în blender si amesteca pâna obtii o pasta cremoasa. Adauga restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce toate ingredientele sunt perfect încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust dominant, iar daca preferi mai dulce mai poti adauga putina miere. Pune crema obtinuta în boluri pentru servit si lasa la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 albusuri, 450 gr. zahar pudra, 2 lingurite cafea solubila, faina Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul amestecat cu cafeaua si se bat in continuare pana cind se obtine o spuma tare. Se presara cu faina o tava si se pun gramajoare de spuma, mici cat o nuca, distantate intre ele. Se introduce tava in cuptor, la foc slab, pana se usuca bezelele. Se scot din tava cind sunt reci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
zahar, cafea Mod de preparare: Intr-un flingean (vas din cupru ... care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele. Cand apa ajunge aproape de ... de zahar (ad libitum) si cafea din belsug (pana ce lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
25 ml lichior crema de ciocolata, 25 ml rom negru, cafea fierbinte; frisca si scortiosara pentru final Mod de preparare: Se pune marginea paharului in suc de lamiie si apoi se presara zahar. Se toarna lichiorul si romul, se pune cafeaua si se acopera cu frisca si scortisoara.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pricomigdale si crema aromata cu cafea si cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare ... pudra vanilat - 2 galbenusuri - 3 linguri de cafea neagra - un pliculet de cappuccino ... inghetata crocanta cu nuci si cafea. - daca nu gasiti foi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de preparare: Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cafea fierbinte, 10 ml triplu sec, 10 ml amaretto, 10 ml whisky crema, 10 ml lichior de alune, scortisoara, frisca, ciocolata Mod de preparare: Se pun toate ingredientele cu exceptia cafelei si scortisoarei intr-un pahar de whisky. Se adauga cafeaua si scortisoara si se amesteca. Se orneaza cu frisca si fulgi de ciocolata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 litru apa, 3 lingurite cafea, 3 lingurite zahar, 1/4 lingurita scortisoara, o lingurita zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la foc, pana se formeaza o spuma. Se amesteca inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
te culinare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea Mod de preparare: linare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prepara un ibric de cafea neagra, foarte tare si adauga cateva ... foarte rece si o cana de gheata pisata. Se serveste in pahare inalte. - 4 lingurite cafea, citeva picaturi de extract de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
125 gr. cafea boabe prajita, 1/2 l alcool, 300 gr. zahar, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... familializati cu acesta specialitate de cafea, din baruri si restaurante. Afla ... cafea foarte tare de filtru (sau ibric) racita 4 cuburi de gheata Frisca sau lapte, dupa gust ... sau frisca si cuburile de gheata. Se amesteca cu shakerul timp ... , pepsi, american cola) 3 cuburi de gheata 2 lingurite de zahar Frecati cafeaua ... obtineti o spuma. Pisati cuburile de gheata in alt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 cesti de cafea, 2 cesti rom, 4 linguri zahar Mod de preparare: Se prepara o cafea tare si cind este foarte fierbinte se amesteca cu romul si zaharul, se bate bine si se pune in termos Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
BLAT Se topeste ciocolata la bain-marie, impreuna cu untul, amestecand pana devine o crema matasoasa. Se lasa apoi la racit, pana la temperatura corpului, amestecand pentru a preveni formarea pojghitei. Se adauga zaharul si ouale, pe rand, cate unul. Dupa omogenizare, adaugam faina, sarea si semintele de vanilie, iar la final, dupa ce compozitia e unitara, punem si ciocolata maruntita. Compozitia astfel rezultata se toarna intr-o forma rotunda (24-26 cm), cu fund detasabil (ar fi cel mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de alune cu frisca si cafea 150 g alune, 150 g zahar, 150 ... , 1/2 kg frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala Mod de preparare: Se ... se amesteca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea macinata, 800 gr. zahar, 1 l alcool de 60 de grade, vanilie Mod de preparare: Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas
Reţetă de pe www.retete-bune.com