Cauta in 24.543 retete
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vinete pe pâinea prajita si apasa usor. Bruschetele sunt gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga faina, amestecata cu untul si cu putina zeama de ... , 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 2 linguri unt, 1/2 lingurita faina, 4 linguri smintina, marar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune la fiert apa, impreuna cu untul, sarea, putin piper, usturoiul, foaia de dafin, putin cimbru si patrunjel. Se lasa sa fiarba impreuna timp de 15 minute. Se trece prin sita si se serveste supa peste felii de piine prajita, presarata cu patrunjel tocat marunt. Se pot adauga oua fierte pe feliile de piine. - 2 l apa, 200 g unt, 16 g sare, piper, 8 catei de usturoi, 1 foaie dafin, cimbru, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Broccoli se desfac in buchetele mai mari. Se fierb intr-o sita peste aburi, pana se inmoaie. Untul moale se amesteca bine cu mustarul fin si piperul negru. Se serveste cu legumele fierbinti. - 250 g broccoli, 60 g unt moale, 2 lingurite mustar fin, piper negru. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de minute la foc mediu. Untul se pune la topit intr ... pastele orzo si sosul de unt. Se pot servi si cu ... , 300 g paste orzo, 1 lamaie, 150 g unt, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se spala, se dau prin faina si se prajesc in jumatate din cantitatea de unt. Se scot pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamiie, dupa care se toarna peste ei restul de unt topit, fierbinte. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare, 4 linguri de zeama de lamiie, 150 g unt, 80 g faina, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
untul aromat este o surpriza facuta carnii fripte la gratar , in special ... adaugarea de arome dupa gust, untul aromat poate fi pastrat cateva ... : 10 minute Ingrediente: 1 pachet de unt gras (minim 80%)  la temperatura ... , tarhonul , patrunjelul, harissa, usturoiul cu untul si piperul . Omogenizati. Pe o folie ... plastic formati un cilindru din untul rezultat. Rulati si strangeti bine ... la rece...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pune jumatate din cantitatea de unt (tinut 2-3 ore in bucatarie, mai ... , se adauga si restul de unt si se bate bine, pina ... foarte spornica si, avind mult unt, nu se simte prezenta amidonului ... pentru foi coapte separat. - 400 g unt, 200-250 g zahar, 50 g zeamil ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: 8 stridii 100 grame de unt gras 80 ml vin alb ... la cuptor. In paralel, topiti untul intr-o craticioara. Adaugati ceapa si ... paine prajita si unse cu unt. Un vin alb (Traminer sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de acum 3 zile : am vrut bruschete si de-alea am mancat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... o portocala/lamaie Pentru sos : 100 g unt 200 ml smantana lichida pentru ... -o tava unsa cu putin unt. Separat topim untul impreuna cu mierea ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... . Ingrediente si cantitati: Blatul: 1/2 cana unt 1/4 cana zahar 1 cana faina Crema: 2 oua 1 cana zahar brun 2 linguri unt topit 2 linguri faina 1/2 lingura praf ... stafide Mod de preparare: 1. Amesteca untul cu zaharul pana se formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata, curatata si spalata, se fierbe in apa clocotita cu suc de lamaie sau otet din vin, se strecoara, se pune pe un platou si se toarna, deasupra, untul fierbinte. - 250 g scarola, 50 g unt, sare, suc de lamaie sau otet de vin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat putin cotletele cu ciocanul special de carne, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmet fin. Se pun intr-o tigaie cu unt fierbinte si se prajesc pe ambele parti. - 4 cotlete sau felii de muschi, 100 g unt, 150 g cascaval, o lingura pesmet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierbe fiecare leguma separat, in apa sarata. Cand sunt gata, cartofii si morcovii se taie cuburi. Se aseaza pe o farfurie in randuri legumele fierte si se toarna deasupra untul fierbinte. - 400 g cartofi noi, 200 g morcovi, 250 g mazare boabe, 2 1/2 linguri unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune pe foc intr-o cratita (pe abur) smintina impreuna cu faina, galbenusurile si untul de sardele (pregatit din 50 g unt amestecat cu o lingurita pasta de ansoa si un galbenus fiert trecut prin sita). Se bate totul pina se ingroasa sosul, se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust. - 125 g smintina, 1 lingura rasa faina, 2 galbenusuri, 50 g unt de sardele, sare, piper, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro