Cauta in 21.308 retete
Delicioasa ca si gustare sau, de ce nu, ca mic dejun, aceasta reteta este usor de preparat si nu necesita multe ingrediente. Iata o reteta simpla, de weekend. Ingrediente 6 linguri de ulei de masline 2 ardei capia, taiati felii 2 bulbi de fenicul, taiati felii 2 dovlecei, taiati felii 2 cepe mici, taiate felii 1 vanata tocata 2 baghete frantuzesti 2 catei de usturoi 2 rosii, taiate pe jumatate oregano Mod de preparare Stropeste legumele cu 4 linguri de ulei si pune-le intr-o tigaie pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt potrivite pentru un mic dejun delicios si sanatos. Ai nevoie de cateva ingrediente simple si nu necesita mult timp de preparare, fiind gata in mai putin de 10 minute. Pofta buna! Ingrediente - 4 felii de paine integrala - 2 rosii potrivite sau 10 rosii cherry - 3-4 linguri ulei de masline extravirgin - 1 catel de usturoi - oregano uscat - putina sare de mare - putin piper negru macinat. Mod de preparare 1. Se pun la prajit cele 4 felii de paine; 2. Se dau cu usturoiul din care poti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un aperitiv usor de preparat si delicios. Surprinde-i pe cei dragi. Ingrediente 4 felii de paine 50 g usturoi zdrobit 4 ciuperci 150 g branza de capra sare, piper, busuioc, ulei de masline, rosii cherry Mod de preparare Unge feliile de paine cu usturoi si pune-le pe o foaie de copt. Asaza cate o ciuperca pe fiecare felie de paine si stropeste-le cu ulei de masline. Adauga sare, busuioc si piper dupa gust. Taie branza in 4 felii si asaza-le pe paine. Pune feliile de paine astfel ornate in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta este simpla, delicioasa. Ingredientele la fel. Secretul sta doar in combinatie. Ingrediente: - 8 felii de paine subtiri si prajite, - ulei de masline, - crema de branza de vaci, - coaja de la o lamaie, - o lingurita - doua de suc de lamaie, - doua lingurite de zahar brun, - 16 capsuni mari. Preparare: Stropeste feliile de paine cu ulei de masline. Taie fiecare capsuna in doua si stropeste-le cu sucul de lamaie; Unge feliile de paine cu crema de braza. Presara pe fiecare felie de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fi mancate dintr-o inghititura, foloseste bruschetele, pentru antreuri, adauga cateva sosuri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bruschetta con funghi porcini (tartina cu hribi) este o gustare calda cu adevarat speciala. Gustul unic al hribilor sotati in unt, aromati cu usturoi si verdeata, fac din aceasta tartina o delicatesa exceptionala. Portii: 2 Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 100 grame hribi 2 catei de usturoi 1 lingura de unt 1 lingura verdeata (patrunjel si/sau marar) 2 felii de paine sare piper Preparare: Curatati usturoiul si pisati-l. Tocati verdeata. Curatati si taiati ciupercile julienne sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Salata de capsuni cu spanac Bruschete cu capsuni Supa de capsuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bruschetta (pl. bruschette) este un aperitiv de origine italiana, cu o traditie impresionanta. Ca mai toate mancarurile italienesti (paste, pizza etc), si bruschettele au facut cariera in toata lumea datorita Statelor Unite. Bruschetta con pomodoro (bruschetta cu rosii) este cel mai popular tip de bruschette si cel mai simplu de facut. In esenta, bruschettele sunt gustari pe paine prajita, iar combinatiile pot fi nesfarsite. Va puteti folosi imaginatia si tot ce aveti prin frigider, atata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sarati cu bacon si legume Bruschete cu avocado, ou si ton ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu usturoiul taiat in doua . Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung ! Pune o felie de ciabatta pe fiecare farfurie pentru servit si aseaza deasupra amestecul de rosii .Aranjeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vinete pe pâinea prajita si apasa usor. Bruschetele sunt gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de acum 3 zile : am vrut bruschete si de-alea am mancat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... circa 20 de minute, iar bruschetele cu peste sunt gata! Presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mancare extrem de gustos, bruschetele sunt cheia. Azi va arat ... -ardei copti -patrunjel proaspat Pentru bruschetele cu rosii si busuioc; se ... cativa stropi de ulei de masline si bruschetele sunt gata. Pentru bruschetele cu ardei copti, taiati ardeii copti in fasii lungi, apoi ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... fac rapid si sunt satioase Bruschete cu branza, legume si oregano ... da la cuptor si neacoperite. Bruschete cu usturoi si oregano 3 rosii ... le serviti cu rosii peste. Bruschete cu masline, busuioc si oregano ... la cuptor cu branza rasa. Bruschete cu ton si masline 1 conserva ... pune compozitia de mai sus. Bruschete cu ton si lamaie 1/2 cutie ... paine prajita si deasupra ton....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro