Cauta in 21.294 retete
... iaurturi, atunci radeti o lamaie intreaga. Somonul se taie fasii. Se asaza ... , o clatita de orez, felii de somon, o lingura din sosul de iaurt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. Presaram amestecul de ierburi pe toata suprafata si asezonam cu sare si presaram boabe de piper rosu care ii vor da o aroma deosebita. Lasam 10 minute sa se patrunda toate aromele, punem deasupra doua linguri de ulei de masline, il impachetam in folie de aluminiu si il punem pe gratarul incins, uns cu o lingura de ulei. Dupa ce il lasam cam 3-4 minute pe fiecare parte il scoatem din folie, stropim cu zeama...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu putin lapte. Tot cald! Somonul afumat il taiem fasiute. Asamblare ... de mazare si fasiute de somon si stropim cu sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tigaie se calesc ciupercile cu ceapa alba si cu patrunjelul (toate tocate marunt) timp de 10 minute. Se umple pestele cu amestecul de ciuperci, se coase si se pune la cuptor impreuna cu cartofii si morcovii taiati rondele. La final, stoarcem peste sucul de la o jumatate de lamâie, iar cealalta jumatate o taiem felii subtiri, pe care le punem deasupra pestelui si legumelor. Se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si menta si se lasa la cuptor timp de 30 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cresteaza fileul pe partea cu pielea. Se usca foarte bine cu servetele de hartie. Se sareaza si pipereaza pe ambele parti, inclusiv in crestaturi. Se incing bine 3 linguri ulei intr-o tigaie. Se pune fileul in tigaie cu pielea in jos. Se prajeste in jur de 5 minute (pana vedeti pe margine ca 2/3 din file si-a schimbat culoarea). Se intoarce pe cealalta parte si se mai prajeste 3 minute. Se intoarce iar cu pielea in jos si se ia tigaia de pe foc. Se serveste in urmatoarele minute stropit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de branza si cu mararul. Somonul se taie cubulete, se stropeste ... simpla si deasupra salata de somon aromata. Se orneaza cu frunzulite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu usturoiul taiat in doua . Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung ! Pune o felie de ciabatta pe fiecare farfurie pentru servit si aseaza deasupra amestecul de rosii .Aranjeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata somonul de solzi, se spala bine in apa rece ... demidulce, exact ca si culoarea somonului!- si se condimenteaza cu piper alb. Fileurile de somon se stropesc cu sosul de vin si ... cand e fierbinte dam fileurile de somon prin faina si le prajim ... rasturnat-o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avocado. 2.Pe fiecare file de somon(sunt 3 sau 4 buc.in pachet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... recipient etans. 2. Pentru tartar, asaza somonul într-un castron împreuna cu ... frigider. Înainte de servire, asaza somonul peste crostini si presara putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina. In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de ... si simplu impingeti cu o lingurita somonul si brocoli in aluat. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se raceasca . Scoatem fileurile de somon pe un platou cu atentie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... somon afumat, o ceapa medie, boia de ardei dupa gust, 6 linguri suc ... masina; cind e aurita, se adauga somonul taiat fidea si boiaua. Cind somonul devine albicios, se pune sucul de rosii cu pulpa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Stropim pestele pe ambele parti cu zeama de la jumatate de lamaie si cu doua linguri ulei de masline extravirgin . Presaram condimentul pentru peste si sarea roz de Himalaya Ungem grill-ul cu doua linguri de ulei de masline si cand e foarte bine incins asezam pe el pestele. Lasam aproximativ 5-10 minute pe fiecare parte, depinde cat este de gros. Cat sta pestele pe grill pregatim sosul de iaurt. Eu am folosit iaurt grecesc pe care l-am pus intr-un castronel si l-am amestecat cu zeama de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc file de somon, sare, piper, 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin ... . Cind cuptorul s-a incins, se pune somonul pentru 17 minute. Este posibil ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In mixer se pune somonul impreuna cu zeama si coaja de ... frigider, pentru a-i pastra aroma. - 150 g somon afumat taiat marunt, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiecareia cite un romb de somon. Cine doreste mai multa culoare, poate orna somonul cu jumatati de maslina fara simburi. - 3-4 rosii mici ... rasa, 2 mere rase, felii de somon, miez de nuca. Optional: masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro