bostanei marinati
Pagina 5 din 5
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu furculita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 gr carne tocata din piept de pui 150 gr pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos de rosii oregano, busuioc pesmet cascaval Piure: 500 gr cartofi unt, lapte 4 catei de usturoi 50 gr masline verzi patrunjel verde Pastrama de pui se marunteste cu robotul si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, patrunjelul verde, oul, sare si piper, pesmet. Se amesteca bine si se formeaza chiftelutele, punand in mijloc cate...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... e porcul", il scald in felurite marinate si scot ce e mai bun ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de-un ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Am amestecat bine ingredientele pentru marinata, dar am preferat sa las ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Se pun chiftelutele in aceasta marinata si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cu cateva pulpe dezosate si marinate in sos, cu cateva legume ... de pui le-am tinut in marinata la rece cateva ore. Marinata continea: 200 gr sos tomat 50 gr vin alb cateva ... general nu as pregati o asemenea marinata pentru gratar pentru ca doar ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr branza feta grasa 1 lingurita chilli tocat 3-4 linguri ulei de masline 2 ramurele rozmarin 7-8 masline kalamata Branza o taiem cuburi, adaugam rozmarinul, maslinele si chilli frecat cu ulei de masline, amestecam bine si dam la rece 15 minute. Este o salata de branza delicioasa.
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Varianta 1 reteta tibetana in ulei : 4-5 capatani de usturoi 1 ardei iute optional 150 ml vin alb 150 ml otet Ulei de masline extravirgin 1 lgt cu sare 1 lgt zahar 2 cuisoare sau o foaie dafin Piper boabe mozaic Menta Busuioc Oregabo Leustean Vinul si otetul se pun la fiert, adaugam 1 lgt rasa de sare, zaharul si 2 cuisoare. Cand a dat in clocot se pune usturoiul curatat si ardeiul intreg, se mai da un clocot. Scoatem usturoiul pe servet de hartie sa se usuce. Neaparat cel care va fi pus in...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... aromata. Din acest motiv, chiftelele marinate grecesti ( Soutzoukakia ) nu seamana nici ... . Pentru ca in chiftelele grecesti marinate se intalnesc mirodeniile Orientului, plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
https://pofta-buna.com/ciuperci-marinate-pentru-iarna/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , amestecati si lasati sa se marineze 1 ora Curatati prazul, taiati partea ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... 2 kg de rosii.. ) Rosii uscate marinate cu hrean Ingrediente : 2 kg rosii ... - cica 200 ml Rosii uscate marinate cu hrean Rosiile trebuie sa ... alte legume deshidratate. Rosii uscate marinate cu hrean Dupa uscare se ... masline si se lasa la marinat, in loc intunecos si rece ... vag, completand aromele... Rosii uscate marinate cu hrean Nu-i asa ca ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... se lasa peste noapte la marinat. Uleiul se infierbanta in vasul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Varianta I : 2.5 kg ghebe, 2.5 kg ciuperci champignon, 1/2 l apa, 1/2 l otet, 30 gr sare, cuisoare, ienibahar, marar uscat, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper mozaic, foi de dafin, hrean Am spalat ciupercile si le-am pus la scurs. Ciupercile champignon le-am taiat felii, palariile mari ale ghebelor le-am desfacut de picioruse iar pe cele mici le-am lasat intregi. Punem la fiert ciupercile in apa clocotita pentru 10-15 minute dupa care le scurgem. Facem un amestec din apa, otet, sare si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O salata ce se serveste in mod curent la mesele festive (si nu numai) in Basarabia. Caracteristicile de baza: morcovul sa fie taiat cu o razatoare speciala, iesind cam de forma chibritului; si ingredientul nelipsit: boabele de coriandru, care dau acestei salate gustul ei inconfundabil. Salata se poate face mai acra/dulce/sarata, dupa gust, dar nu poate sa lipseasca aroma de coriandru. Orientindu-ma dupa reteta postata de Lena si folosind noua razatoare pe care am primit-o tot de la ea (mii...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
1/4 carne , 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn,marar, piper, ienibahar, sare. Mod de preparare: Carnea slaba de porc sau, daca este mai grasa amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine stoarsa in pumni, cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn si usturoiul taiat marunt. La tocatura se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne, 2-3 buc. ceapa, 1/2 pahar bulion de rosii, o felie piine alba, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1 cartof, 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 oua, sare, piper, verdeata Mod de preparare: Se taie carnea bucati mici si se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba muiat si stors. Se amesteca cu ouale, ceapa taiata marunt si prajita in grasime, zarzavatul ras pe razatoare, verdeata si sare. Apoi se fac chiftelute, se dau prin faina si se prajesc pe toate partile...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca nu sunteti inca siguri ca tot ce e mai bun in viata este simplu, va prezint o gustare fabuloasa prin simplitate care mi-a amintit de placerea de inmuia painea in ulei de masline condimentat si de a o insoti cu o branza usoara si savuroasa. Aveti nevoie de : aprox 200 gr ulei de masline (depinde de ce borcan folositi) 240 gr Mozzarella Ciliegine de la Lactitalia o lingurita piper proaspat macinat 2 lingurite fulgi de ardei cateva frunzulite de rozmarin proaspat sucul de la o jumatate de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com