Cauta in 21.062 retete
Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca bunica il facea, iar la ... 20-25 minute. - Cand este gata, potriveste borsul de sare. - Serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Borsch (sau Borscht) este numele generic al unei ciorbe specifice bucatariilor slavilor de nord. Prezenta cu diverse nuante locale in bucataria rusa, poloneza si ucrainiana (este mancare nationala a Ucrainei), borsch-ul are drept constanta prezenta sfeclei, cea care da culoarea si gustul unic, puternic mineral, al acestei supe dense si consistente care se identifica cu toamna. Portii: 6 Timp de preparare: 110 minute Ingrediente: 500 grame carne de vaca 150 grame slanina sau costita afumata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in ... razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata ... , 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... invitat la o masa in stil rusesc la Moscova. Meniul se anunta fabulos, debutand cu un bors ucrainean de sfecla. Am fost ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com