bors de scrumbie
Pagina 2 din 5
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 2 dovlecei mari, 3-4 rosii, 1 lingurita unt ... ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 patrunjel, 1/2 lingurita faina, 2 linguri ulei, bors(dupa gust), patrunjel si marar ... facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. scrumbie, 1 buc. ceapa, 100 gr. piine alba, o lingura ulei ... gr. mere Mod de preparare: Scrumbia sarata se spala, se curata ... poate prepara si fara mere). Scrumbia desarata, ceapa, piinea si marul ... pentru peste, dindu-i forma de scrumbie, si se presara cu ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura ... sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ... oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza ... se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau ... cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smantana, o lingurita orez Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Luam prazul ,il spalam,taiem partea alba si il punem deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub jet de apa rece. Lasam sa se scurga si indreptam fiecare frunza separat pe un prosop de bucatarie si lasam sa se usuce . Pestele il curatam,il spalam bine si il stergem . Pestele il frecam la interior si exterior cu sare,stropim cu suc de lamaie,lasam deoparte. Intre timp preparam umplutura: Spalam si stergem coacazele,stafidele,ienuparul,piperul,busuiocul si patrunjelul- taiem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, 1 buc. ceapa ... . Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnind cite putin pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa mica, 2 lingurite orez, 1 varf cutit boia, 2 linguri ... este aproape gata. Se adauga borsul fiert lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa mica, 2 lingurite orez, un varf de ... este aproape gata. Se adauga borsul clocotit lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com