Cauta in 20.697 retete
Untul se lasa la temperatura camerei pentru a se inmuia dupa care se freaca bine pana se albeste si devine cremos. Se adauga zaharul pudra amestecand continuu, apoi laptele praf, 150 g nuca de cocos si foile de napolitana sfaramata marunt. Compozitia astfel obtinuta se lasa la frigider timp de 15 minute pentru a se intari. Compozitia se poate imparti: jumatate ramane alba, ornata cu ciocolata rasa, si in cealalta jumatate se poate adauga 2 linguri cacao si se orneaza cu nuca de cocos si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
curmalele si semintele se dau prin blander pana se obtine o pasta, se adauga putina vanilie si scortisoara apoi se formeaza bilute mici care se dau prin nuca de cocos sau migdale macinate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 300 g morcov 200 g zahar 200 ml apa 3 plicuri zahar vanilat zeama de la 1/2 lamaie coaja de la 1/2 lamaie 10 gr unt un vf cutit scortisoara nuca de cocos. Mod de preparare: Morcovii se curata, se spala si se rad, sa rezulte 300 de g de razatura. se adauga peste el zaharul, vanilia, coaja de lamaie, zeama de lamaie si se amesteca bine sa-si lase ceva zeama. Intr-o cratita cu peretii inalti se pune untul la topit, apoi se adauga amestecul de morcov, se da in 2 - 3 clocote dupa...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... de nuca si se lasa bomboanele sa se usuce la temperatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aseaza in hartiute speciale pentru bomboane. Se tin la frigider. P.S. Daca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Sunt sigura ca aceasta prajitura va este cunoscuta, fiind prezenta si pe alte bloguri sau site-uri cu prajituri. Este o prajitura ce se adreseaza iubitorilor de cocos. Ingrediente pentru blat: - 200 g unt moale (80% grasime) - 250 g zahar pudra - 3 oua mari - 2 linguri cacao - 125 ml lapte - 8 g praf de copt Ingrediente pentru crema: - 500 ml lapte - 4 linguri gris - 200 g cocos ras - 200 g zahar fin - 150 g unt (80% grasime) - 1 lingurita esenta de vanilie Ingrediente pentru sirop - 3...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Am facut acest desert dupa reteta Ligiei Pop , si sunt demential de bune.Chiar daca are atat de putine ingrediente sunt peste asteptari de bune. Eu am folosit asa: 400 gr curmale fara samburi jumatate de zeama de lamaine 300 g nuca de cocos. Le-am blenduit pe toate, dupa care am format biltute si le-am dat prin nuca de cocos. Tips:daca le lasati in frigider inainte de a le consuma macar 2 ore sunt mult mai delicioase.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
O noua luna (noi, cei de pe meleagurile canadiene, speram la o vreme corespunzatoare lunii iunie), o noua provocare savuroasa pentru Dulcea Romanie. Detaliile le gasiti pe blogul Antoninei pe care m-am bucurat tare s-o descopar zilele acestea. Ingredientele lunii sunt menta si ciresele. Initial menta nu m-a starnit, apoi, pentru ca tot creste in gradina noastra de buna voie si nesilita de nimeni, mi-am zis s-o invit in casa sa (incercam sa) ne imprietenim. Blatul si pasii de urmat ii gasiti...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Reteta de azi, este una dintre acelea pe care de cum le vezi la prietenii din blogosfera (vedeti ce s-a declansat la Zazuza ) cum iti doresti sa lasi toate si sa te apuci de preparat. O prajiturica foarte, foarte placut aromata si desi nu-i Zana Zanelor intre prajituri, gustul ii compenseaza fara probleme, aspectul oarecum modest. Reteta ii apartine lui David Lebovitz . Am facut cantitatile de mai jos o data si jumatate. Incepem prin a incinge cuptorul la 350?F (180?C) Blat *140 g faina+ 50...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Blat: 150 g unt, 150 g zahar, un ou, 50 ml lapte, 250 g faina, o lingura cacao. Mod de preparare: Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta ... foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro