Cauta in 20.697 retete
... într-o tava cu forme pentru batoane si lasa la congelator o ora ... la abur si se trec batoanele prin ea. Se asaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ca sa eviti batoanele dulci din comert poti sa ti le ... conservanti, coloranti si arome false. Batoanele cu cereale, diverse seminte si ... bune de adaugat in aceste batoane oferind un plus de nutrienti ... le poti folosi in aceste batoane sunt: nuci, migdale, nuca de ... Facebook. O poti gasi pe blogul ei . Batoane cu migdale si merisoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foliei de copt, scoate prajiturica si taie batoanele 9. poti sa pastrezi batoanele in frigider intr-un recipient ermetic. Credit foto: www.bhg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zilnice, ideale pentru pachetel, pregatesc batoane cu cereale fara coacere - rapid ... cerealele, stafidele si goji. Tai batoanele in forma dorita si le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se zdrobeste usturoiul. Se taie batoanele in bucati de cate 5-6 cm ... servi, se dau la cuptor. - 6 batoane, 300 g ciuperci, 2-3 cartofi marisori, 5 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O gustare preferata de toti membri familiei. Ingrediente 1 cana unt la temperatura camerei 1/2 cana zahar brun 2 - 1/2 cani faina alba 2/3 cana caise uscate 4 oua 1-1/2 cani zahar brun 1/4 cana cacao pudra 1 lingurita extrect de vanilie 1 lingurita sare 2 cani nuci maruntite 250 g ciocolata neagra 3 linguri unt 1 lingura miere de albine 1 lingura rom jumatati de nuca Mod de preparare 1. incalzeste cuptorul in prealabil si pregateste tava 2. untul se mixeaza cu 1/2 cana de zahar brun si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol punem fulgii de ovaz, stafidele si fructele goji. Adaugam margarina sau untul topit si mierea de albine. Amestecam bine compozitia. Asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Incingem cuptorul in prealabil si dam la cuptor pentru circa 10-15 minute. Lasam sa se raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin apa,altfel se lipeste. Batoanele obtinute le putem lasa asa ... am facut eu. Am pus batoanele pe un gratar si apoi ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
blat 125g unt, 50g zahar, 3 oua, 200g faina, 2 linguri cacao, 2 linguri lapte,1 praf de copt Untul, ouale, zaharul se mixeaza bine pana devine o spuma, se adauga faina, cacaoa si praful de copt. Se pune compozitia in tava si se coace. Se lasa la racit. crema 300ml lapte, 3 linguri de gris, 80g unt, 80g zahar, 100g cocos, 2 linguri zahar vaniliat Laptele, untul si gris se pune pe foc si se fierbe pana devine o crema groasa, se adauga vanilia, zaharul si cocosul. Se intinde crema rece peste ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... si imi prind grozav de bine aceste batoane dimineata:) by antzu ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... garnitura deosebita, 100% vegetala, batoanele de legume la cuptor lasa loc ... : Taiati legumele in forma de batoane, cu grosimea de 1-2 cm. Asezati ... zaharul (sau mierea) se caramelizeaza. Batoanele de legume se servesc calde ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dedicatie speciala pentru toti iubitorii de nuca de cocos (printre care ma numar si eu :D) ...o prajitura delicioasa, pe care o pot prepara cu succes chiar si gospodinele incepatoare :) Ingrediente: Blat: - 125 g. unt - 100 g. zahar brun - 3 oua - 200 g. faina - 2 linguri cacao - 2 linguri lapte - 1 lingurita plina praf de copt Crema: - 300 ml lapte - 3 linguri pline cu gris - 100 g. unt - 100 g. zahar - 100 g. nuca de cocos Pentru insiropat: - lapte caramel sau lichior de cocos Glazura: -...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... congelator timp de 2 ore. Taiati batoane si serviti cu ceai, cacao ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Sunt sigura ca aceasta prajitura va este cunoscuta, fiind prezenta si pe alte bloguri sau site-uri cu prajituri. Este o prajitura ce se adreseaza iubitorilor de cocos. Ingrediente pentru blat: - 200 g unt moale (80% grasime) - 250 g zahar pudra - 3 oua mari - 2 linguri cacao - 125 ml lapte - 8 g praf de copt Ingrediente pentru crema: - 500 ml lapte - 4 linguri gris - 200 g cocos ras - 200 g zahar fin - 150 g unt (80% grasime) - 1 lingurita esenta de vanilie Ingrediente pentru sirop - 3...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Ca si Creanga cel hazliu Am amintiri din copilarie Numai ca eu nu le scriu Ti le prezint in farfurie. INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 250 ml lapte 7 gr drojdie uscata (1 pliculet) 2 linguri zahar 2 oua 40 ml ulei pentru uns deasupra am folosit un galbenus de ou, apoi am presarat [&] Post-ul BATOANE PUFOASE ,,AMINTIRI DIN COPILARIE" apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Blat: 150 g unt, 150 g zahar, un ou, 50 ml lapte, 250 g faina, o lingura cacao. Mod de preparare: Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Batoane cu broccoli si parmezan Si pentru copiii ce-au implinit un an. INGREDIENTE 100 gr broccoli 50 gr carscaval razuit 50 gr parmezan razuit 1 ou 1 catel usturoi sare (pt cine doreste mai sarat) optional 1 cartof mediu fiert in coaja (pentru batoane cu cartofi, am inlocuit broccoli) PLAN DE LUCRU batoane cu broccoli [&] Post-ul BATOANE CU BROCCOLI SI PARMEZAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com