Cauta in 29.900 retete
Spala cartofii si lasa-i la fiert, în coaja, în apa cu sare, acoperiti cu un capac. Fasolea trebuie spalata separat si fiarta în doua-trei ape, apoi se lasa la scurs într-o sita. Taie ceapa marunt si caleste-o în uleiul de masline încins, apoi adauga carnea, sosul chilli, boiaua, sarea, piperul, bulionul si fasolea fiarta. Toarna putina apa în mai multe rânduri, ca sa nu se lipeasca, si lasa sa fiarba la foc mic, pâna scade. Între timp, cartofii se scot din apa în care au fiert si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pun orezul si laptele de soia într-o cratita de marime medie, se amesteca si se aduce la punctul de fierbere. Se reduce intensitatea focului imediat (ca sa nu se taie laptele de soia). Se acopera cratita pe jumatate cu un capac si se fierbe usor 40-45 de minute pe un foc de intensitate mica, amestecând din când în când pâna ce orezul s-a umflat si este foarte moale. Amestecul ar trebui sa fie gros si cremos. 2. În timp ce orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la frigider). - 200 g orez cu bobul lung, 4 dovlecei mici, 4 cepe mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocate marunt, 165 g orez cu bob rotund, 6 fire de ceapa verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se rumeneasca. - 200 g orez cu bobul rotund, 3/4 l lapte, un ardei iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inferioara a piciorului), 300 g orez cu bobul lung, 1 castravete, putin sofran (pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunjel tocat. - 350 g orez cu bobul rotund (pe cutiile de import ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceapa verde - 175 g orez cu bobul lung, 2 linguri otet, 4 lingurite zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 cana orez (de preferat cu bobul lung), apa, patrunjel 1 legatura, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, piper, 200 g orez (cu bobul lung), o cutie (250 g) rosii decojite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 cana orez cu bobul lung, 1 cutie mazare, 1 cutie porumb, 1 borcan castraveti in otet, 3-4 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, o cana maioneza. Optional, un piept de pui fiert. Mod de preparare: Se fierbe orezul, si se lasa sa se raceasca. Se prepara maioneza, sau se foloseste una gata preparata, din comert. Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se taie marunt, la fel si patrunjelul. Dupa ce s-a racit orezul, se amesteca cu celelalte ingrediente. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri susan, 100 g orez cu bobul lung, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a fiert cam 30 min si bobul de fasole a inceput sa se ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... in care a ramas orezul bob cu bob de ziceai ca l-am ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... sau o garnitura de orez cu bob lung si curry. Ingredientele sunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toci cepele si le calesti in ulei.Ciupercile curatate si spalate,se taie marunt si se pun peste ceapa.Se adauga si orezul spalat,2 linguri pasta de rosii,sare,marar,piper si o ceasc ade apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.Lasi amestecul sa se raceasc aapoi se fac sarmalute.Se asaza sarmalele in oala,in randuri suprapuse.Se toarna peste ele apa,sucul de rosii si o foaie de dafin.Se fierb la foc mic 1 1/2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fasii subtiri; 100 g orez cu bobul lung, nefiert; 2 oua, batute; 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... , dezosat, tocat 100 g orez cu bob rotund 1/2 ceapa, tocata 100 ml ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe in apa cu sare pana cand bobul este moale. Cand este fiarta, se scurge fasolea de apa si se pune intr-o salatiera. Peste fasole se adauga ardeiul gras rosu taiat in fasii, ceapa taiata rondele si maslinele. Se amesteca cu grija pentru a nu sfarama boabele de fasole. Adaugam sare, piper, cimbru, zeama de lamaie si putin ulei. Aceasta salata eu am asezat-o pe o chifla taiata si scobita de miez.
Reţetă de pe retete.eva.ro