Cauta in 21.294 retete
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tau! Ingrediente si cantitati: 500 g. cascaval (mai mult sau mai putin ... de preparare: 1. Se alege un cascaval cat mai gras, care se ... prea grasa, nici prea subtire). 3. Cascavalul "tavalit" prin acest "sos" se ... mult inalt decat plat). 4. Pe cascaval se poate pune putina boia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 50 gr. cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare ... frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame ... subtiri. Mod de servire Se serveste atit calda cat si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 1 pahar lapte, 100 gr. cascaval, sare, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac ... adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g branza, o lingura pesmet, 25 g cascaval Mod de preparare: Conopida se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare Mod de preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Un aperitiv pe care cu siguranta il cunoasteti, eu insami l-am ... sa fac poze. Am pregatit bilutele pentru revelion, si desi eram ... prin care doriti sa tavaliti bilutele. Mai puteti folosi verdeturi tocate ... branza de burduf, apoi facem bilute pe care le tavalim prin ... platou si le dam la rece, iar inainte de servire infingem in fiecare biluta cate o scobitoare, pentru a fi...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ramasa de friptura), 300 gr. cascaval sau branza uscata, un borcan ... bine, se adauga mezelurile si cascavalul (branza) taiate cubulete mici. Se ... cuburi ca de prajitura. Se mentine mai multe zile la rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 150 gr. cascaval ras, 50 gr. unt Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu cascavalul ras. Se pune peste fiecare jumatate de cartof cite un capacel subtire din miezul scos din cartof. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu unt si se coc la cuptor, la foc potrivit, pana se inmoaie cartofii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g cascaval sau parmezan ras, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura ... Mod de preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de ... va forma o crusta la suprafata cascavalului si astfel nu se va ... in strat subtire feliile de cascaval, dipa care, luate cu furculita ... secunde, se asaza feliile de cascaval. Se acopera cu un capac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , curry, 1/2 legatura ceapa verde, 200 g cascaval ras. Mod de preparare: Taiteii ... la cuptor. Se presara deasupra cascavalul ras si se pun 15 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame ... . Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Daca e sarata brinza nu mai trebuie pusa sarea. Aceasta crema se ... felii subtiri. Se serveste atit cald, cit si rece. - 5 oua, 50 g cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spanac, 3 linguri unt, 150 gr. cascaval ras, 4 linguri smantana, 1 lingurita pesmet ... de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa ... raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier mare, 150 g unt, 100 g cascaval, 1 pahar lapte, 2-3 oua, 2 linguri faina ... sfert de ora in apa rece, se curata de pielite, se ... galbenusurile, sosul alb, creierul sfarimat, cascavalul bucatele, creierul bucatele, si la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ce posta. Ieri am facut cascaval pane. Nicio filosofie. Doar ca ... :))) si am apucat sa o fac. :) * cascavalul se taie felii, de grosimea ... ne plac mult fasii de cascaval, se patrund mai bine si ... -e pofta :)) * noua nu ne place rece, asa ca nu fac decat ... ! ;) Il papati pe post de aperitiv, fel principal, desert :))) ... ce vreti ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu ... de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Mod de servire Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com