Cauta in 21.294 retete
... Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecareia se asaza o feliuta de cascaval. Pe fiecare felie de vânata se asaza câte o felie de cascaval. Se pun la cuptor într ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana, 1/3 pahar ... face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca ... de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, 50 gr.unt, 250 gr. carne fiarta taiata, 250 gr. cascaval, condimente Mod de preparare: se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smantana, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei. Se da la copt o jumatate de ora. Mod de servire Checul se taie felii si se orneaza cu putina...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana, 1/3 pahar ... face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca ... de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 50 ... mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, maslinele, porumbul, faina, piperul ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins si, la sfarsit, cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute. Se serveste taiat felii. - 250 g faina, 1 praf copt, 200 g sunca, 200 g margarina, 150 g cascaval, 4 oua, 200 g masline (rondele), 1 pahar vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (brinza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma ... mentine mai multe zile la rece. - 300 g mezeluri (sau carne ramasa de friptura), 300 g cascaval sau brinza uscata, un borcan iaurt sau smintina, 4 linguri faina, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina, ouale, sarea, laptele si apa minerala se mixeaza într-un castron, iar aluatul format se lasa la temperatura camerei timp de 10 minute. Ungi o tigaie cu ulei si o pui pe foc, preparând clatitele. Dupa ce acestea sunt gata, feliile de cascaval si sunca sunt puse pe clatite, care sunt rulate si apoi taiate în rulouri mai mici. Rulourile sunt prinse cu bete pentru frigarui sau cu scobitori, sunt asesate pe farfurii si presarate cu piper sau sare, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte des pe vremuri checul aperitiv. Eu l-am ales pentru ca ... si il feliem si gata aperitivul, nu ca si in cazul aperitivelor la bucata. Puteti pune in loc de masline sau pe ... sunca - 150g masline feliate - 200g cascaval ras - 100g ciuperci Batem ouale impreuna cu laptele, punem si cascavalul si condimentele, amestecam bine. Adaugam ... foarte bun si cald si rece. Eu am de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu telul (mixerul), se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina ... desprinde de pe marginea tavii). Se serveste rece, taiat felii. - 300 g cascaval ras (brinza telemea), 300 g parizer (sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încinge cuptorul la 200 grade Celsius. Unge feliile de cartofi pe ambele parti cu unt si asaza-le pe o tava neunsa. Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singura data, si lasa-le pâna când sunt usor rumenite pe ambele parti . Când cartofii sunt gata, presara-i cu bacon, cascavalul ras si ceapa verde. Lasa-i la cuptor pâna când se topeste cascavalul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smintina, brinza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ras si o parte taiat ... la masa. - 1/2 kg brinza de vaca, 200 g cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smintina, 1/3 pahar apa, 1/2 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baza pentru reteta de rulouri aperitiv, care se fac foarte usor ... sunca taiata foarte marunt - 50g cascaval afumat, ras foarte fin - 2 linguri ... alte ierburi aromatice. Este un aperitiv simplu, pe care il pregatiti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul se da prin razatoare. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro