Cauta in 17.642 retete
... la fel de simple si rapide - se coace ~ 30 min, dar ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
(originea Germania) Pt 4 Portii 1 compot de prune(720ml) 1 Lamiie (numai sucul) 100 gr.Zahar 1 vanilie 1 scortisoare 1 lingura de Stafide 4Oua 500 ml.Lapte 350gr.Faina 1 lingura apa gazoasa 10gr.Unt sau Margarina 1 Praf de copt( o lingurita mica rasa) 1 lingura Zahar praf Prunele se scurge ,se ia 100ml de sus se pune la fiert se adauga prunele ,50gr.Zahar ,scortisoarea si sucul de lamaie si se fierbe circa 8 min.Se lasa la racit. Stafidele se spala se lasa la scurs. Ouale se separa.Lapte, ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
o varza potrivita, un ou, ulei, sare, piper, delicat Mod de preparare: Se taie varza marunt. Se face maioneza dintr-un ou si se toarna peste varza cruda. Se adauga condimentele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
A fost odata ca niciodata O prajitura care-n tava nu voia sa sada cu toate celelelate... se simtea unicat, Asa ca intr-o cana s-a mutat. INGREDIENTE 2 oua 6 linguri de zahar 8 linguri (rase) de faina 4 linguri cacao 1/2 plic praf de copt 6 linguri de lapte 6 linguri de ulei fulgi de ciocolata [&] Post-ul MUG CAKE (PRAJITURA RAPIDA LA CANA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se adauga faina, apoi laptele si la sfirsit albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava mai inalta, tapetata cu margarina. Se coace la foc potrivit timp de aprox. 45 minute. Se taie rece si se pudreaza cu zahar. - 8 oua, 250 g zahar, 1 pachet margarina, 10 linguri faina, 1 l lapte, zahar vanilat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In mixer se pune somonul impreuna cu zeama si coaja de la o jumatate de lamaie si se mixeaza pana la omogenizare iar dupa aceasta adaugam untul inmuiat, smantana, hreanul, sare si piper dupa gust. La final vom presara 2 linguri de marar tocat. Se serveste imediat pe paine prajita dar poate fi servit si mai tarziu, dupa ce a fost dat la frigider pentru a obtine o mai buna consistenta. Daca pateul se da la frigider, este bine sa se acopere cu un strat subtire de unt topit inainte de a-l raci la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zaharul cu apa se fierb astfel:intr-un ibric, asezat pe foc, zaharul si apa se amesteca cu o lingura de metal, pina cind zaharul se dizolva complet;siropul se lasa sa fiarba acoperit cu o farfurioara de portelan pina cind se leaga (cad 3 picaturi de sirop una linga alta, atunci cind se ridica lingura din sirop pe latimea ei.Siropul clocotit se adauga in suvoi subtire in cacaua neaparat cernuta cu care se amesteca incontinuu.Daca glazura este suficient de subtire (daca glaseaza dosul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Vanatul trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in care vinatuI este tinar, se pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata, se sterge (nu se spala) si se transeaza in bucati, dupa cum urmeaza: pentru friptura -- pulpele si muschii spatelui, pentru mincare -- pulpele din fata (spete). Pasarile salbatice mari: rata, gisca, cocorul, lisita; se taie in sferturi. Se sareaza vinatul, se pune intr-un vas si se adauga toate componentele (ceapa curatata si taiata inele,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge cuptorul. Intr-un vas uns se asaza doua lipii. Se pune mazarea, cuburile de carne de pui, calite usor cu chimen si coriandru si sare. Se pune brinza si se acopera cu celelalte doua lipii. Se lasa la cuptor 10 minute. - 4 lipii, o conserva de mazare, o cana de brinza rasa, un pipet de pui fara oase, o lingurita chimen, 1/2 lingurita coriandru, o lingurita sare. Pentru final: smintina, salsa, avocado, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera. - 500 g salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mijloc se pastreaza pentru prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind pestele este gata (15-20 minute). Se adauga verdeata. Se poate servi fierbinte sau rece. - Capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura orez, verdeata. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga putin delikat, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si cu lingura se ia din compozitie si se prajeste in tigaie, in ulei. - 2 oua, 1 cutie ciuperci, faina, delikat, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei 5-6 minute, se adauga mirodeniile, pasta de tomate si un pahar de apa. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga carnea taiata in cubulete, ficatul si peste 3 min carnatii. Se mai lasa pe foc cam 20 de min. - 300 g pulpa porc, 300 g ficat pui, 300 g carnati (orice, dar nu proaspeti), 3 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, mirodenii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajeste piinea, se unge cu 1 - 2 lingurite sos de pizza, se presara cu sare de usturoi si citeva felii de ardei si se acopera cu o felie de brinza topita. Se lasa la cuptor 2 - 3 minute, pina incepe sa se topeasca brinza. - Paine, ardei, sos de pizza, brinza, sare de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe cateva minute zaharul cu apa, apoi se adauga coaja de la 1/2 lamaie si zeama de la cele trei lamai. Se lasa sa se raceasca acoperit. Se strecoara apoi si se pune la inghetat. - 280 g zahar, 1 pahar apa, 3 lamai, coaja rasa de la 1/2 lamaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tai carnea cubulete pe care le prajesti in ulei. Adaugi ceapa taiata solzisori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua si imediat torni 1 cana de apa calda. Lasi sa fiarba inabusit si cand carnea s-a inmuiat pe jumatate adaugi cartofii taiati cubulete si mai torni 1/2 cana de apa. Cand totul se apropie de final, adaugi vinul, otetul si faina desfacuta cu putina apa. Mai lasi sa fiarba un clocot, doua si stingi focul. - 600 g carne pulpa de porc, 50 ml ulei, 100 g ceapa, 1 lingurita boia,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capsunile spalate si curatate se taie in patru si se amesteca cu zaharul tos. Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilat. Se sfarma bezelele si se pun impreuna cu frisca si capsunile (in straturi alternative) in 6 pahare de 300 ml. Se toarna deasupra lichiorul de oua si se garnisesc - eventual - cu frunze de menta. - 750 g capsuni, 2 linguri zahar pudra, 200 g frisca batuta, 1 zahar vanilat, 75 g bezele, 6 linguri lichior de oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge ulei intr-un vas. Se trec bucatile de pui prin faina si se prajesc 15 minute. Se adauga restul ingredientelor si se lasa la foc 30 de minute. - 6 buc. piept de pui dezosat, 1/2 cana ardei verde sau telina, 1/2 cana ceapa tocata, 2 cani rosii decojite, condimente mexicane, o cana orez cu bobul lung, 1/2 cana faina, 2 lingurite ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se fierb cubulete in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Intr-o cratita se topeste untul, se calesc ciupercile si se adauga cartofii calzi. Se amesteca pina cind untul este absorbit de cartofi. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Se aseaza pe platou si se presara cascavalul ras. - 500 g cartofi albi, o cutie ciuperci, 300 g cascaval ras, vegeta, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro