Cauta in 17.642 retete
Intai taiem prunele in doua si indepartam samburii. Dupa ce am terminat aceasta treaba ne apucam sa preparam blatul ( pornim intre timp cuptorul sa fie bine incalzit). Galbenusurile de la cele 4 oua le spumam cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand mixarea. La cei 250 g faina adaugam 1/2 plic praf de copt si impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care o adaugam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun toate ingredientele pe blat si se da la cuptor pentru 20 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
by Alice albinutza Duminica, fiind, si neputand iesi din casa din cauza conditiilor meteo dar si pentru ca inca Miruna e in convalescenta, am zis noi doua sa facem o reteta repejor, si anume o prajitura pe care am numit-o "Duminica". Asadar ingrediente: pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina o fiola esenta de vanilie pentru crema: 250 ml lapte 3 linguri zahar pudra si un plic cu crema pentru prajituri de vanilie de la dr. Oetker pentru ornat: niste frisca colorata pentru ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ingrediente 4 buc.Filet de somon o lingura d eboia rosie o lingurita de praf de usturoi sare si piper ulei pentru fript faina si malai dupa preferinta cine doreste sa -l dea Se condimenteaza si eu l-am dat prin faina si malai apoi se pune ulei la incins si cand e incins se pune pestele (somonul) si se lasa pana se prajeste sa fie rumen bine .Se va lua afara pe un servet ,apoi se va aseza pe o farfurie Eu i-am dat aspectul de mai sus ca asa mi-a venit :) Pentru sosul hollandaise intr-un food...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
unt cacao galbenus de ou zahar biscuiti gem Se freaca untul cu zahar dupa gust apoi se adauga galbenusul si la sfarsit cacaoa. Rezulta o crema cu care se ung biscuitii simpli, se suprapun si deasupra se pune gem. Se da la rece pana se inmoaie biscuitii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... Pizza rapida - cu aluat de foietaj- Ingrediente alese cu grija: - un ... iute. Se face extrem de rapid si este gustos. Pofta mare ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
...si usoara, as mai adauga :P ...in toate sensurile, adica si usor de preparat dar si usor de "digerat" :D Ingrediente: Pentru blat: - 3 oua - 400 g. faina - 150 g. unt - 100 g. zahar tos Pentru sarlota: - 2 plicuri praf de budinca de vanilie sau 1 portie crema de vanilie - 100 g. portocale - 100 g. capsuni - 100 g. mere - 100 g. banane Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Amestecati ouale cu untul si zaharul. Bateti bine. Adaugati faina si intindeti compozitia intr-o...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Cum urasc sa bag mana si sa framant aluaturi,reteta asta mi s-a potrivit ca o manusa.Am gasit-o pe blogul lui Edith,(careia ii multumesc cu ocazia asta) si am tot prestat-o de atunci.Am modificat putin cantitatile fiindca iesea cam putina,dar ingredientele sunt aceleasi. Ingrediente(pentru o paine) 400 gr iaurt 500 gr faina 2 oua 1 praf copt 2 linguri zahar un praf sare Mod de preparare Intr-un castron se pun iaurturile cu ouale ,zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 400 gr faina 250 gr apa 4 linguri ulei 7 gr drojdie uscata 10 gr zahar 8 gr sare Reteta pentru aceasta paine am gasit-o la Laura. Si marturisesc ca am urmat pas cu pas reteta ei si am obtinut aceste rezultate. Va mai marturisesc ca, incepand cu aceasta paine, am descoperit o noua pasiune pentru aluaturi deci vor urma mult mai multe retete de paini de casa. PS intr-adevar, aceasta paine se face foarte, foarte repede :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
CEA MAI BUNA PAINICA, dupa cum zice Maia :) 350 g faina 15 g drojdie proaspata O lingurita si jumatate sare O lingurita zahar 210 ml apa calda 30 ml ulei * faina se cerne intr-un castron * facem o gaura si punem drojdia cu zaharul * pe margine presaram sarea * turnam peste drojdie apa cat sa o acopere si o lasam 10 minute la dospit * dupa cele 10 minute, amestecam drojdia cu faina, adaugam restul de apa, apoi uleiul, omogenizam si ... gata * lasam la dospit 45 de minute * dupa ce a dospit,...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... gustare ultra rapida care combina in mod elegant branza feta, spanacul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Secretul preparatului : se înlocuieste blatul traditional, reducandu-se, considerabil, caloriile… * Timp de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox. 7,5 Lei/portie 1. Se încinge cuptorul – la semnul 6/200 C. Se încalzeste, pe foc, într-un vas de dimensiuni reduse, sosul de rosii, împreuna cu zaharul, zeama de lamâie si oregano, lasându-se sa fiarba timp de 5 min. 2. Se opareste spanacul, într-un vas mai larg, se lasa în repaus, 2 min., apoi, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru masa de Revelion va propun cateva aperitive foarte usoare (ca timp de lucru si compozitie) care pot sa stea pe masa intreaga noapte si din care lumea se va putea servi in voie! Aperitiv cu somon Pateu din ficatei de pui Hummus cu alune Muffinsi sarati cu bacon si legume Bruschete cu avocado, ou si ton afumat Gunkan Sushi cu icre de peste zburator Naut condimentat Briose din ou Aperitiv colorat cu branza Caciotta Platou aperitiv cu branza si marinata de verdeturi Mozzarella marinata cu...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 pachet aluat foietaj gem, rahat, nuca ... Se taie aluatul in doua cercuri, care se impart in 8 raze fiecare Fiecare raza va primi o lingurita de gem la baza, apoi se va rula si se va aseza in tava 15 min, 230 gr Pofta buna! :))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... pentru voi o selectie de retete rapide, perfecte atunci cand sunteti in ... , rucola si cus-cus Pizza rapida Salata de spanac cu capsuni ... ciuperci Aripioare lipicioase Pizza ultra rapida cu prosciutto si mozzarella Dovlecei ... cu sos de usturoi Aperitiv rapid cu ardei si ricotta Salata ... gem Prajitura puturosului Rafaello Prajitura rapida cu zmeura Fur securi c u stafide ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... este perfecta pentru un pranz rapid pentru ca nu necesita mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 oua, 1 cutie ciuperci, faina, delikat, ulei Mod de preparare: Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga putin delikat, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si cu lingura se ia din compozitie si se prajeste in tigaie, in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com